کد خبر: 4002334
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱

مسئولان استانی جدیت بیشتری در برخورد با فساد مالی داشته باشند

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی گفت: فساد مالی در بدنه اداری کشور یکی از معضلات جدی است که برای مقابله و برخورد با آن مسئولان استانی باید جدیت لازم را داشته باشند.

مسئولان براساس مفاد نامه امام علی(ع) به مالک اشتر عمل کنندبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی، امروز، 12 مهرماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان غربی اظهار کرد: فساد مالی در بدنه اداری کشور یکی از معضلات جدی است که برای مقابله و برخورد با آن مسئولان استانی باید جدیت لازم را داشته باشند.

وی افزود: با روی کار آمدن دولت مردمی پیگیری‌ها برای مبارزه با فساد اقتصادی بیشتر شده و دولت جدید در این ارتباط خوب عمل کرده است. دولت وعده‌هایی که داده است را به آنها عمل کند و اگر در هر کاری هم موفق نشدند، مردم را در جریان بگذارند که به طور قطع این کار اعتماد مردم را جلب خواهند کرد.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی با بیان اینکه اگر دولت جدید به احکام دینی عمل کند، در کارهایش موفق‌تر خواهد شد، افزود: مسئولانی که دینی باشند، باید نامه امام علی(ع) به مالک‌اشتر در نهج‌البلاغه را به خوبی مطالعه و به آن عمل کنند.

حجت‌الاسلام قریشی ادامه داد: در همه مسائل زندگی و مسئولیت‌ها باید پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را الگوی خود قرار دهیم، اگر این کار را انجام دهیم حتماً موفق خواهیم شد، متأسفانه در جامعه الگوهای خود را کنار گذاشته‌ایم و الگوهای غربی را برای خود انتخاب کرده‌ایم که با این کار، حتماً به مشکل برخورد خواهیم کرد.

وی در پایان تصریح کرد: اگر در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، دین، اخلاق و منش پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) را ارائه می‌کردیم، این‌طور با مشکلات بزرگ مواجه نمی‌شدیم.

 

انتهای پیام
captcha