کد خبر: 4009772
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲

مطالبه گران؛ در خط مقدم مبارزه با مدیران فاسد

مطالبه گران؛ در خط مقدم مبارزه با مدیران فاسد معاون مطالبه‌گری ستاد امر به معروف هرمزگان تشکیل گروه‌های جهادی  مطالبه گری در عرصه‌های مختلف را بسیار سازنده دانست و گفت: مطالبه گران در خط مقدم مبارزه با مسئولین و مدیران فاسد هستند.

مجتبی عابدینی معاون مطالبه گری ستاد امر به معروف هرمزگان

مجتبی عابدینی، معاون مطالبه‌گری و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان، در گفت‌وگو با ایکنا، در خصوص ثبت گروه‌های جهادی برای مطالبه‌گری از مسئولین اظهار کرد: مقام معظم رهبری  پیرامون ضرورت و اهمیت مطالبه‌گری از مسئولین و شکل منطقی آن فرمودند: «پرچم آرمان‌خواهی و مطالبه‌گری را زمین نگذارید» و در همین راستا  ستاد امر به معروف و نهی از منکر  به دنبال نهادینه کردن مطالبه‌گری از مدیران و مسئولان در جامعه و تبدیل آن به یک فرهنگ عمومی است.

وی با اشاره به اینکه طبق فرمان مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) مطالبه‌گران در خط مقدم مبارزه با مسئولین و مدیران فاسد هستند، تصریح کرد: تشکیل گروه‌های جهادی  مطالبه‌گری در عرصه‌های مختلف در شرایط فعلی بسیار سازنده و ضروری است.

معاون مطالبه‌گری ستاد امر به معروف هرمزگان در خصوص ثبت‌نام گروه‌های جهادی مطالبه‌گر، عنوان کرد: در بخش‌های مختلف، مجوز گروه‌های جهادی مطالبه‌گری صادر می‌شود. جوانان انقلابی باید پیگیر بسیاری از مشکلات و موضوعات، در زمینه‌های مختلف به‌ویژه فساد مسئولین باشند.

عابدینی د پایان یادآور شد: همه مشکلات در تمامی عرصه‌ها به دست مطالبه‌گران حل می‌شود و تا زمانی که مطالبه‌گری در جامعه فرهنگ‌سازی نشود مشکلات حوزه‌های دیگر حل نخواهد شد.

انتهای پیام
captcha