به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، نمایشگاه پوستر «آمریکا شیطان بزرگ» به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی آذربایجان غربی، ۱۲ آبان در نگارخانه پله ارومیه برپا شده است.
در این نمایشگاه که تا ۲۰ آبان ماه سال جاری دایر خواهد بود ۱۶ عنوان اثر پوستر از هنرمندان برجسته کشور با موضوع سیاستهای ضدبشری آمریکا در جهان، پایمال شدن حقوق بشر توسط حکومت آمریکا و معرفی حقوق بشر آمریکایی در قالب پوستر و بیانات حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در این خصوص در معرض دید عموم قرار گرفته است.
همچنین تهدید صلح جهانی و مجاهدتهای ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) در راستای بیرون کردن آمریکای شیطانصفت از کشور که سالهای سال با شعار حقوق بشر ایران را غارت کرد و مبارزه با زیادهخواهی آمریکاییان از دیگر موضوعاتی هستند در این نمایشگاه ارائه شده است.
یادآور میشود، ۱۳ آبان که در تقویم رسمی کشور به عنوان روز مبارزه با استکبار نامگذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسیده است.
تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ شمسی، اعتراض و تظاهرات دانشآموزان در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ که روز دانشآموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ عنوان سه واقعه تاریخی است که هر کدام در دوره وقوع تاثیرگذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر دادهاند.
انتهای پیام