کد خبر: 4010670
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۴

مسئولان برای رفع مشکلات مردم کوشا باشند

امام‌جمعه بوکان گفت: مسئولان باید بیش از بیش برای خدمت‌رسانی و رفع مشکلات مردم ثابت قدم و کوشا باشند.

ماموستا ملاعباس احمدی امام جمعه بوکانبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، ماموستا ملاعباس احمدی امام‌جمعه بوکان، ۱۳ آبان در تجمع مردمی مبارزه با استکبار جهانی با بیان اینکه واقعه ۱۳ آبان، ابعاد جدیدی به مبارزه ضدآمریکایی در جهان داد، اظهار کرد: این روز، نمادی از اراده ملت در ظلم‌‌ستیزی و مقابله با استکبار جهانی است.

وی افزود: تاریخ انقلاب اسلامی ایران همواره مملو از دلاوری‌ها و جان‌فشانی‌های ملت ایران بوده که سربلندی و افتخار را برای مردان و زنانش به ارمغان آورد که یکی از روزهای به یادماندنی و تاثیرگذار در تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی ۱۳ آبان است.

امام‌‌جمعه بوکان با اشاره به ناکامی دزدی آشکار آمریکا در آب‌های بین‌المللی از نفتکش ایرانی در روز گذشته ادامه داد: حرکت نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آب‌های آزاد و ناکام گذاشتن استکبار جهانی، خوی سلطه‌گری آنها را پیش جهانیان برملا کرد.

وی بیان کرد: این امر انگیزه مسئولان را برای خدمت به مردم بیشتر خواهد کرد و مسئولان باید بیش از بیش برای خدمت‌رسانی و رفع مشکلات مردم ثابت قدم و کوشا باشند.

 

انتهای پیام
captcha