کد خبر: 4010869
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵

اجرای صلح یاران در مساجد محله‌ها

رئیس مرکز توسعه شورا‌های حل اختلاف کشور گفت: مردم باید احساس کنند که مسجد خانه صلح و سازش، آشتی و خانه اصلاح رابطه بین آنها است، باید مساجد را خانه صلح و سازش بین مردم قرار بدهیم.

دادگستری کل کهگیلویه و بویر احمدبه گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، در مراسمی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی، معاون قوه قضاییه و رئیس مرکز شورای حل اختلاف کشور، نگین تاجی، رئیس کل دادگستری استان و ساجدی، معاون قضایی و رئیس شورا‌های حل اختلاف استان احکام صلح یاران بویراحمدی روز گذشته، 14 آبان‌ماه به آنان اعطا شد.

معاون قوه قضاییه و رئیس مرکز شورای حل اختلاف کشور در این مراسم گفت: باید از ظرفیت متنفذان و بزرگان در حوزه صلح و سازش استفاده کرد، زیرا این بزرگان از آبرو و عزت خود استفاده می‌کنند، خداوند اجر عظیم به آن‌ها می‌دهد، صلح و سازش میان مردم، سیره پیامبر(ص) است.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی افزود: در وساطت بین مردم نیز باید عدالت رعایت شود و حقی از کسی ضایع نشود. باید با شجاعت، مهربانی، قدرت و به دور از خشونت همراه با صبوری، اصلاح بین مردم را انجام دهیم، زیرا این عمل نیز ارزش انسان را بالا می‌برد.

رئیس مرکز توسعه شورا‌های حل اختلاف کشور گفت: مردم باید احساس کنند که مسجد خانه صلح و سازش، آشتی و خانه اصلاح رابطه بین آنها است، باید مساجد را خانه صلح و سازش بین مردم کنیم.صلح یاران در مساجد محله‌ها، هیئات را تشکیل می‌دهند تا در هر مسجد اختلاف درون آن محله را رسیدگی کنند و سعی کرده با صلح و سازش دعاوی را به خاتمه برسانند.

رئیس مرکز توسعه شورا‌های حل اختلاف کشور افزود: هجدهم آبان ماه، سالروز تأسیس شورا‌های حل اختلاف و با عنوان روز «صلح و سازش» نامگذاری شده است.

وی اضافه کرد: از کسانی که مایل باشند در عرصه‌های داوری میانجیگری و سازش مشارکت کنند ثبت نام به عمل خواهد آمد و در این ستاد مشارکت کنند، پس از گزینش و اخذ پروانه‌های لازم بتوانند مجوز مداخله قانونی در اختلافات را به دست آورده و فعال شوند. گرچه برخی از این موارد قبلاً هم جریان داشته است، ولی در دوره جدید یک جهشی در این عرصه صورت خواهد گرفت.

وی گفت: لایحه جدید شورای حل اختلاف است که در مجلس شورای اسلامی مطرح است، امیدواریم زمینه جذب این نیرو‌ها به زودی به تصویب نهایی رسیده و مسئله تعیین تکلیف همکاران در شورا‌های حل اختلاف به سرانجام مطلوبی، برای استخدام برسد.

در این آیین احکام صلح یاری اعضای ستاد صبر شهرستان بویراحمد توسط معاون قوه قضائیه به آنان اعطا شد.

انتهای پیام
captcha