کد خبر: 4019316
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳

حجم فعالیت‌های قرآنی در مدارس کافی نیست

حجم فعالیت‌های قرآنی در مدارس کافی نیست نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به کافی نبودن فعالیت‌های صورت گرفته در راستای آموزش و توسعه فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت(ع)، گفت: در این راستا با فعالیت مراکز دارالقرآن و تلاش معلمان، فعالان قرآنی و ظرفیت مدارس، افراد به روخوانی و روان خوانی قرآن بیشتر مسلط شوند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان شامگاه گذشته، 16 آذرماه در نشست با نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، با اشاره به کافی نبودن فعالیت‌های صورت گرفته در راستای آموزش و توسعه فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت(ع) در طول سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در این راستا با فعالیت مراکز دارالقرآن و تلاش معلمان و دست‌اندرکاران قرآن و ظرفیت مدارس، افراد به روخوانی و روان‌خوانی قرآن بیشتر مسلط شوند.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه دارالقرآن‌های مدارس در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی بین دانش‌آموزان افزود: با فعال شدن مراکز دارالقرآن، باید برای روخوانی، تفسیر، حفظ و آموزش تجوید و انس هر چه بیشتر دانش‌آموزان با قرآن وقت گذاشته شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه تبیین جایگاه اهل بیت(ع)، کار مدرسه و معلمان است، بیان کرد: آشنایی با اهل بیت(ع)، بخشی تاریخ، بخشی فضایل و بخش مهم آن فرمایشات و ذکر احادیث آنان است که در این راستا باید از ظرفیت قرآن و عترت بهره گرفت.

وی به موضوع نماز و ضرورت توجه به این فریضه الهی در مدارس و توسعه فرهنگ نماز پرداخت و ادامه داد: هر مدرسه باید نماز جماعت داشته باشد و دانش‌آموزان با شور و شوق در آن شرکت کنند.

حجت‌الاسلام پورذهبی داشتن مکان مناسب خوب، زیبا، مرتب و تمیز را اولین ضرورت برای اقامه نماز در مدارس ذکر کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در راستای تجهیز نمازخانه، باعث ایجاد رغبت دانش‌آموزان به نماز می‌شود.

وی به حدیثی از حضرت علی(ع) اشاره و بیان کرد: حضرت علی(ع) می‌فرماید: «قلبت را با موعظه زنده کن» و براین اساس باید گفت قرآن دل و روح انسان را سرزنده می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به ظرفیت بالای قرآن، عترت و نماز و ضرورت عرضه خوب آن در سطح جامعه و به ویژه مراکز آموزشی، افزود: در این راستا مدارس خیلی می‌توانند کارهای مؤثری انجام دهند و اگر ما مطالب را خوب عرضه کنیم، به طور قطع پذیرفته خواهد شد.

برگزاری پیش اجلاس نماز در 20 درصد مدارس کردستان

رشید قربانی، مدیر کل آموزش‌و‌پرورش کردستان با تبریک هفته قرآن، عترت و نماز از ۲۰ لغایت ۲۶ آذر ماه از حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان از برنامه‌های آموزش و پرورش تشکر کرد.

وی با بیان اینکه ساحت اخلاقی و اعتقادی یکی از ساحت‌های شش‌گانه در سند تحول بنیادین است، افزود: در مجموعه آموزش‌و‌پرورش کردستان اعتقاد داریم که همراهی فرهنگیان و پشتیبانی مسئولان باعث انس هر چه بیشتر دانش‌آموزان با قرآن، عترت و نماز خواهد شد و پایه‌های اساسی این اقدام با ساحت اخلاقی و اعتقادی محقق می‌شود.

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش استان کردستان از برگزاری پیش اجلاسیه نماز در مرکز استان و ۱۶ شهرستان و منطقه در طول یک ماه گذشته خبر داد و بیان کرد: در اقدام ابتکاری ستاد اقامه نماز استان کردستان مقرر شد در سال جاری پیش اجلاسیه نماز در ۲۰ درصد مدارس استان با محوریت دانش‌آموزان برگزار و ظرف سه سال این برنامه در کل مدارس اجرایی شود.

وی ادامه داد: در واحدهای آموزشی استان کردستان به موازات برنامه‌های آموزشی، به برنامه‌های تربیتی، فرهنگی، ورزشی و فعالیت‌های قرآنی و دینی توجه می‌شود.

آغاز برنامه‌های هفته قرآن و عترت

قربانی به تشریح برنامه‌های هفته قرآن، عترت و نماز آموزش‌و‌پرورش پرداخت و افزود: هفته آینده نشست شورای آموزش و پرورش استان با محوریت قرآن و نماز برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری افتتاحیه برنامه‌های هفته قرآن، عترت و نماز در مدارس استعدادهای درخشان با هدف مأنوس کردن هر چه بیشتر دانش‌آموزان این مدارس با قرآن اشاره کرد و گفت: برگزاری مسابقه تفسیر سوره مبارکه حجرات ویژه دانش‌آموزان و فرهنگیان متوسطه اول و دوم از دیگر برنامه‌های هفته قرآن است.

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش کردستان برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان پایه سوم دختر و دانش‌آموزان پسر پایه هشتم، حضور شورای معاونان ادارات در نماز جماعت مدارس، برگزاری مسابقه حفظ موضوعی قرآن کریم با عنوان «نور باران» ویژه دانش‌آموزان دوره ابتدایی و برگزاری محافل انس با قرآن و دیدار با خادمان قرآن کریم را از دیگر برنامه‌های هفته قرآن بر شمرد.

گفتنی است؛ در این نشست حسین عبدالملکی از قاریان برجسته استان و از فرهنگیان پیشکسوت، آیاتی از کلام مجید را تلاوت کرد و در پایان به مناسبت هفته قرآن با اهدای لوح سپاس از این چهره قرآنی با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha