
به گزارش ایکنا از سمنان، کامران قدس، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان، امروز 27 آذر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت منتهی به شنبه هشت بیمار قطعی کرونایی، در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان بستری شدند، گفت: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون ۴۹ هزار و ۹۰۶ مورد مثبت بیماری کرونا در مجموعه تحت پوشش دانشگاه شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه هم اکنون فقط سمنان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان در وضعیت زرد قرار دارد و دیگر شهرستانها همگی در وضعیت آبی هستند،یادآورشد: مجموع بیماران بستری شده در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز بیماری کرونا تاکنون به ۱۰ هزار و ۷۷۳ نفر رسید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه ۳۹ هزار و ۱۳۳ بیمار در این بازه زمانی به صورت سرپایی شناسایی شدند، اظهار کرد: موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه به ۹ هزار و ۶۵۳ نفر رسیده است.
به گفته وی؛ سمنان تنها شهرستانی است که در وضعیت زرد قرار دارد و دیگر شهرستانهای استان شامل دامغان، شاهرود، آرادان، میامی و مهدیشهر و سرخه در شرایط آبی کرونایی از لحاظ رنگ بندی و محدودیتها قرار دارند.
انتهای پیام