کد خبر: 4022368
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۲

جشنواره یلدای قرآنی با محوریت سوره حجرات برگزار می‌شود

جشنواره یلدای قرآنی با محوریت سوره حجرات، به همت دارالقرآن مرکزی شهرداری و دارالقرآن توحید آموزش و پرورش منطقه دو تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، جشنواره یلدای قرآنی با محوریت سوره حجرات، به همت دارالقرآن مرکزی شهرداری منطقه تهران و دارالقرآن توحید آموزش و پرورش منطقه ۲ تهران برگزار می‌شود.

این جشنواره در دو بخش دانش‌آموزی با محور قرآنی در رشته‌های حفظ، قرائت، مفاهیم و اذان، محور ادبی در رشته‌های شعر و داستان‌نویسی، محور هنری در رشته‌های نقاشی، آیه‌گرافی، موشن گرافی فیلم کوتاه و خوشنویسی و در بخش اولیاء و همکاران فرهنگی با محور قرآنی و پژوهشی در رشته مقاله‌نویسی و کتاب‌خوانی برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار به این جشنواره ۳۰ آذرماه اعلام شده است که اختتامیه آن، ۱۳ دی‌ماه در محفل قرآنی به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را به Quran_۲ از طریق شبکه مجازی شاد اقدام کنند.

انتهای پیام
captcha