کد خبر: 4023743
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰
به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی؛

کتاب «روایت یک رویش» رونمایی شد

کتاب «روایت یک رویش» با محوریت زیست جهادی مرحوم سعید کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه رویان رونمایی شد.

کتاب «روایت یک رویش» رونمایی شدبه گزارش خبرنگار ایکنا؛ آئین رونمایی از کتاب «روایت یک رویش» دربردارنده گفتارهایی درباره زیست جهادی مرحوم سعید کاظمی آشتیانی؛ بنیانگذار پژوهشگاه رویان، امروز یکشنبه 5 دی‌ماه در نخستین روز از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی، با حضور  سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، جمال رحیمیان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی،  عبدالحسن شاهوردی، رئیس پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی و علی منتظری، رئیس پژوهشکد علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو برگزار شد.

سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، در این مراسم انتشار کتاب «روایت یک رویش» سازمان انتشارات جهاددانشگاهی را یک حرکت قابل تقدیر خواند و گفت: اعتقاد و هدفی که سال ۵۹ در تأسیس  جهاددانشگاهی بود، مسئله اصلی امروز کشور است. امروز توسعه فرهنگی، علمی و فناورانه، مسئله اصلی کشور است و جهاددانشگاهی هم تلاش کرده این هدف را به منصه ظهور برساند.

رئیس جهاددانشگاهی کاظمی آشتیانی را یکی از الگوهای خوب حرکت و تلاش جهاددانشگاهی دانست و افزود: البته دانشمندان اینچنینی دیگری نیز هنوز هستند و خیلی ناراحتیم که چرا از نهادی که مقام معظم رهبری درباره آن می‌فرمایند «باید کشور را به گلستان تبدیل کند»، آنچنان که باید استفاده نمی‌شود.

طیبی اظهار کرد: سعی ما در مجموعه جهاددانشگاهی از همان ابتدا بر این بود که نشان دهیم توان انجام کارهای بزرگ در کشور وجود دارد و جهاددانشگاهی فقط بخشی از آن را نشان می‌دهد.

وی ثبت تجارب جهاددانشگاهی را مهم و ضروری دانست و اظهار کرد: نیاز امروز جامعه ماست که این تجربیات به‌ویژه تجارب مدیریتی، هم به‌صورت انفرادی و هم جمعی ثبت شود.

رئیس جهاددانشگاهی ضمن اعلام آمادگی همکاری با انتشارات مجموعه جهت چاپ و انتشار کتاب‌هایی مانند «روایت یک رویش» و ثبت تجارب مدیریتی جهاددانشگاهی در بخش‌های مختلف، اضافه کرد: از سازمان انتشارات جهاددانشگاهی خواستیم برای سال ۱۴۰۱ چند موضوع انتخاب کند، تا برای آن بودجه مناسب قرار دهیم؛ زیرا بسیار مهم است که این ثبت تجربه انجام شود.

کتاب «روایت یک رویش» رونمایی شد

جمال رحیمیان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی نیز انتشار کتاب «روایت یک رویش» را کاری با ارزش و قابل توجه دانست و گفت: کاری که دوستان در انتشارات جهاددانشگاهی انجام داده‌اند، آغاز کاری است که حداقل 10 سال باید برای آن وقت گذاشت و مستندسازی خوبی از فعالیت‌های 41 ساله جهاددانشگاهی انجام داد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی از ایجاد مرکز اسناد جهاددانشگاهی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در سازمان انتشارات جهاددانشگاهی تصمیم گرفته شد که یک مرکز اسناد و کتب موزه جهاد ایجاد کنیم.

عبدالحسن شاهوردی، رئیس پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی نیز در این مراسم گفت: انتشار کتاب «روایت یک رویش» و مجموعه «تاریخ شفاهی جهاددانشگاهی» را پروژه بزرگی در جهاد دانشگاهی می‌بینیم. شروع آن با کارهای مجموعه رویان بود که امیدوارم خیر و برکت داشته باشد.

رئیس پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه ایام سالگرد دکتر کاظمی آشتیانی است، اظهار کرد: بیش از 16 سال از فراغت این عزیز در مجموعه می‌گذرد، اما همیشه یاد و نام او زنده است و در همه جلسات تصمیم‌گیری با قرائت فاتحه‌ای یاد و نام وی را زنده نگه می‌داریم.

شاهوردی همت بلند، استقامت در راه، جامعیت در مدیریت، قدرت شکوفایی استعدادها، مدیریت جهادی و مرد میدان بودن در ایام سخت را از صفات و ویژگی‌های برجسته کاظمی آشتیانی خواند و افزود: راز ماندگاری دکتر کاظمی در جهاددانشگاهی و در میان مردم است. هدف ایشان این بود که کشور را در مرجعیت علمی قرار دهد و از هیچ کوشش و تلاشی برای رسیدن به این هدف دریغ نمی‌کرد.

رئیس پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی با بیان اینکه جهاددانشگاهی سرمایه‌های انسانی زیادی دارد که بسیاری از ایشان خزانه‌ای متراکم از تجربه‌ و حسن نیت هستند، اظهار کرد: امیدوارم با ثبت و ضبط این مجموعه مانند کتاب «روایت یک رویش» اجاره دهیم دیگران با مطالعه این کتاب‌ها با خصائل آن‌ها آشنا شوند و با همت راه آن‌ها را ادامه دهند.

حامد علی‌اکبرزاده، رئیس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی نیز در این مراسم درباره اقدامات این سازمان اظهار کرد: دانشگاه انقلاب مجله فاخری بود که جهاددانشگاهی در اواخر دهه شصت منتشر می‌کرد، اما اکنون یک مورد آن در جهاددانشگاهی موجود نیست؛ لذا تصمیم گرفتیم از نورمگز بگیریم و دوباره آن را ثبت کنیم.

علی منتظری، رئیس پژوهشکد علوم بهداشتی جهاددانشگاهی نیز در این مراسم با بیان اینکه اخلاص کاظمی باعث شد که همه او را بشناسند، اظهار کرد: کاظمی یک فرد مخلص بود که برای خودش تلاش نمی‌کرد، بلکه برای دیگران و جهاد فعالیت می‌کرد و این رمز موفقیت او بود؛ همین‌ ویژگی‌های او باعث شد که خدا به او عزت داد و نام او را جاودان کرد. این درسی است که ما باید از این جهادگر فقید بیاموزیم و امیدوارم بخشی از آن را در این اثری که دوستان ما در سازمان انتشارات به نام زیست جهادی ثبت کرده‌اند، بازخوانی کنیم و بیاموزیم.

انتهای پیام
captcha