کد خبر: 4025460
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰

برگزاری مراسم دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها در بقاع متبرکه هرمزگان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان از برگزاری مراسم بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها در 16 بقعه متبرکه استان هرمزگان خبر داد.

برگزاری مراسم دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها در بقاع متبرکه هرمزگان

حجت الاسلام حسین مهدیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین مهدیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از شخصیت‌هایی است که هیچ‌گاه فراموش نخواهد شد و از اذهان مردم جهان به خصوص مظلومان هیچ‌گاه پاک نمی‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان با اشاره به برگزاری مراسم بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار شهید سلیمانی در بقاع متبرکه استان، تصریح کرد: این مراسم در 16 بقعه متبرکه استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

مهدیان افزود: بیان رشادت‌های شهدای مقاومت و تکریم خانواده‌های شهدای مدافع حرم و برپایی عزاداری با حضور هیئت‌های مذهبی و مردم ازجمله برنامه‌های این مراسم است. برپایی نمایشگاهی شامل غرفه‌های روایتگری، پاسخگویی به شبهات دینی و سیاسی، بصیرت‌افزایی، مشاوره خانواده و شناخت فتنه از دیگر برنامه‌های اوقاف در بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها است.

وی با اشاره به اینکه بقاع متبرکه شهرستان‌های بندرعباس، میناب، رودان، حاجی‌آباد، قشم و فین میزبان برگزاری مراسم بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها خواهند بود، یادآور شد: به این مناسبت در بقاع متبرکه استان برنامه‌های مختلفی از جمله مداحی، سخنرانی، نشست بصیرتی و غیره اجرا خواهد شد.

انتهای پیام
captcha