کد خبر: 4025587
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۲

اجرای 3 هزار ویژه برنامه در هفته مقاومت استان مرکزی

اجرای 3 هزار ویژه برنامه در هفته مقاومت استان مرکزی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی از اجرای 3هزار ویژه برنامه در قالب 200 عنوان در راستای گرامیداشت مناسبت‌های مهم ملی و مذهبی دی ماه خبر داد و افزود: تقارن مناسبت‌های ملی با شهادت حضرت زهرا(س) باعث شده است که مناسبت‌ها رنگ فاطمی به خود بگیرد.

سرهنگ غلامرضا کریمی، مدیرکل حفظ آثار استان مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سرهنگ غلامرضا کریمی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی، امروز، 12 دی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، با اشاره به اینکه رویکرد ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس مردمی و با تکیه بر پایگاه‌های مقاومت بسیج و مساجد بوده است، تصریح کرد: با وجود شیوع کرونا و محدودیت‌های موجود امسال نیز رویکرد ستاد در راستای برنامه‌های هفته جاری کاملاً مردم محور است.

وی از اجرای 3هزار ویژه برنامه در قالب 200 عنوان در راستای گرامیداشت مناسبت‌های مهم ملی و مذهبی دی ماه خبر داد و افزود: تقارن مناسبت‌های ملی با شهادت حضرت زهرا(س) باعث شده است که مناسبت‌ها رنگ فاطمی به خود بگیرد. با توجه به اینکه مساجد قطب فرهنگی و مذهبی محلات هستند رویکرد مسجد محوری مورد توجه قرار دارد.

کریمی در ادامه به دومین سالروز شهادت سردار جبهه مقاومت شهید سلیمانی نیز اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی از جنس مردم بود و با تمام وجود برای آنان کار می‌کرد. از این رو از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار بود. امسال در دومین سالروز شهادت این شهید والامقام در تمام نقاط شهری و روستایی استان برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است که تبیین مکتب و سیره حاج قاسم از اهم برنامه‌ها است.

وی اجرای رزمایش کمک مؤمنانه، برگزاری نشست های شب خاطره با موضوع تشییع باشکوه سردار دل ها، برگزاری شب شعر با حضور شاعران برجسته استان، اجرای گروه‌های سرود و تئاتر خیابانی، برگزاری مسابقات ورزشی، فرهنگی، هنری و کتابخوانی، پخش تولیدات هنری و رسانه‌ای، فصاسازی گسترده در میادین و اماکن شهر، اجرای پویش «نسل سلیمانی‌ها»، اجرای خدمات بهداشتی و درمانی در قالب طرح شهید سلیمانی و تقدیر از فعالان واکسیناسیون، تجلیل از کادر بهداشت و درمان از مهم‌ترین برنامه‌ها در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول در رابطه با برنامه‌های سالروز شهادت سردار سلیمانی اظهار کرد: برنامه اصلی دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، فردا، 13 دی ماه در مصلای بیت‌المقدس اراک برگزار می‌شود. رونمایی از کتاب «اسم قشنگ قاسم» یکی از برنامه‌های جانبی این یادواره است. همچنین تشییع شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با تشییع 250 شهید در سطح کشور در مناطق مختلف شهری از دیگر برنامه‌ها است. چهارشنبه شب مراسم شبی با شهید گمنام‌ برگزار و ظهر روز پنج‌شنبه، همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) مراسم تشییع پیکر پاک آن شهید از میدان شهدای اراک به سمت مصلای اراک انجام می‌شود و پس از عزاداری به سمت صدا‌و‌سیمای استان جهت تدفین به صورت خودرویی تشییع خواهد شد.

انتهای پیام
captcha