کد خبر: 4025896
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵
به مناسبت ایام فاطمیه

تئاترواره «ببخشید؛ زیاد میشه» در باغ هنر برگزار می‌شود

تئاترواره «ببخشید؛ زیاد میشه» در باغ هنر برگزار می‌شود ‌مراسم تئاترواره «ببخشید؛ زیاد میشه» با همت گروه فرهنگی هنری میراث، با حضور چهره‌های فرهنگی و با هدف ترویج فرهنگ فاطمی به مدت پنج شب از دوشنبه ۱۳ تا جمعه ۱۷ دی‌ماه در سالن کوشک باغ هنر برگزار می‌شود.

تئاترواره

به گزارش ایکنا؛ به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی مراسم تئاترواره «ببخشید؛ زیاد میشه»، بر اساس حکمت مطرح شده در خطبه فدکیه، بهترین راه زنده نگاه داشتن میراث فاطمی، یاد گرفتن و انتشار اندیشه این بانوی بزرگ است؛ در همین راستا رویداد تئاترواره «ببخشید؛ زیاد میشه» با همت گروه فرهنگی هنری میراث با هدف ترویج فرهنگ فاطمی به مدت پنج شب از دوشنبه ۱۳  تا جمعه ۱۷ دی‌ماه با حضور چهره‌هایی چون نجم‌الدین شریعتی، حامد عسگری و حمیدرضا برقعی در سالن کوشک باغ هنر برگزار می‌شود.

براساس این گزارش مجموعه‌ای از اتفاقاتی شامل تئاتر، نواهای دلنشین، سخنرانی انگیزشی، آموزش مهارت‌های زندگی، افتتاحیه یک پویش و معرفی چند کسب و کار همراه با چگونگی راه‌اندازی آنان از جمله برنامه‌های این مراسم است.

لازم به ذکر است حضور در این مراسم برای عموم آزاد و رایگان است و به ازای هر نفر، ۲۰ هزار تومان توسط جمعی از خیرین و گروه فرهنگی_هنری میراث صرف امور خیریه خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند گزارش مربوط به هزینه این مبالغ را در پیج گروه میراث مشاهده کنند.

یادآور می‌شود، این برنامه در دو سانس ساعت ۱۹ و ۲۱ و پنجشنبه و جمعه سانس ویژه ساعت ۱۷، ۱۹ و ۲۰ در سالن آمفی‌تئاتر باغ هنر واقع در بزرگراه حقانی غرب به شرق، ورودی کتابخانه ملی به سمت باغ هنر، جنب خانه شعر و ادبیات برگزار می‌شود.

همچنین دوست‌داران این برنامه می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت تیوال بلیط خود را رزرو کنند.

انتهای پیام
captcha