کد خبر: 4026215
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱
امیرسرتیپ خلبان واحدی:

هزینه در راه قرآن سرمایه‌گذاری برای آیندگان است

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید براینکه هرچه داریم بر پای قرآن می‌گذاریم و در جهت توسعه و ترویج آن تلاش می‌کنیم، اضافه کرد: هرچه در این زمینه هزینه کنیم، به نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده انجام داده‌ایم تا نیروهای مسلح را نیروهای قرآنی، پرورش دهیم.

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایرانامیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با ایکنا درباره میزان اهتمام به گسترش فعالیت‌های قرآنی و بصیرت‌افزایی میان نهاجا، گفت: درست است که قرآن را باید با طنین زیبا بخوانیم اما اصل موضوع اینست که زندگی ما قرآنی باشد و رنگ و بوی زندگی فردی و اجتماعی ما آموخته با آموزه‌های کلام الله باشد.

وی ادامه داد: باید کاری کنیم تا تمام خانواده‌ها و کارکنان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، زندگی قرآنی داشته باشند. این را در جامعه دیده‌ایم، تمامی افرادی که با قرآن مأنوس بودند و هستند، زندگی‌های خوب و مستحکمی داشته‌اند و دارند. همه ما باید به سمت قرآن برویم و دستورات آن را پیروی کنیم.

واحدی با تأکید براینکه ما هرچه داریم بر پای قرآن می‌گذاریم و در جهت توسعه و ترویج آن تلاش می‌کنیم، اضافه کرد: هرکاری در خصوص قرآن انجام دهیم، بازهم کم است. باید در زمینه اهمیت دادن به قرآن و قرآنی شدن کارکنان تلاش بیشتر انجام دهیم و هرچه در این زمینه هزینه کنیم، به نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده انجام داده‌ایم تا نیروهای مسلح را نیروهای قرآنی، پرورش دهیم.

انتهای پیام
captcha