کد خبر: 4026529
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵

«ابوالفضل فیض‌آبادی» مدير مكتب‌القرآن تهران شد/ خداحافظی عبدالحسین متقی

ابوالفضل فیض‌آبادی، معلم بازنشسته آموزش و پرورش، به عنوان مدیر مکتب‌القرآن تهران معرفی شد. پیش از این عبدالحسین متقی مدیریت این مجموعه را به مدت 15 سال برعهده داشت.

ابوالفضل فیض‌آبادیبه گزارش ایکنا، ابوالفضل فیض‌آبادی، معلم بازنشسته آموزش و پرورش، به عنوان مدیر مکتب‌القرآن تهران معرفی شد. پیش از آن عبدالحسین متقی، مدیریت این مجموعه را عهده‌دار بوده است.

فیض‌آبادی دارای سابقه فعالیت در زمینه آموزش و تدریس قرآن طی دوره دانشجویی و در مساجد در دهه 70 است و در مدرسه نیز به تدریس علوم تجربی در مقطع متوسطه اول(راهنمایی سابق) و علوم پایه در مقطع متوسطه دوم(دبیرستان سابق) می‌پرداخت و به دلیل علاقه‌مندی و با وجود کمبود معلم قرآن و دینی، بعضاً نیز به تدریس این دروس مشغول بود.


بیشتر بخوانید:


وی متولد سال 1350 است و از حدود 18 سالگی به تدریس قرآن در مساجد پرداخته است. فیض‌آبادی اضافه کرد: خاطرم هست حدود سال‌های 73 تا 83 بود که در هیئتی به نام هیئت پیروان امام زمان(عج) حوالی خیابان هنگام، جلسات قرآن برگزار می‌کردیم. استاد قرآنی به نام آقای سدید داشتیم که پدر شهید بود. وی به ما تأکید داشت تا به امر حفظ قرآن بپردازیم و حتی تلاش می‌کردند تا سوره‌های یاسین، ملک، واقعه و سوره مسبحات یا سایر سوره‌های کوچک و پرکاربرد را حفظ کنیم تا در مواقع مختلف حتی در قرائت‌های نماز از آنها استفاده کنیم.

مدیر مسئول مکتب‌القرآن تهران درباره چشم‌اندازی که برای فعالیت‌های قرآنی این مؤسسه در نظر دارد، اضافه کرد: ارزیابی مربیانی که تحت نظارت دوره‌های مکتب‌القرآن آموزش دیده‌اند و برگزاری دوره‌های بازآموزی و توانمندسازی از جمله برنامه‌های روتین مؤسسه است که هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی انجام می‌شود. حتی بازدید از فعالیت مراکز و شعب مؤسسه به صورت روتین دو یا سه بار طی یکسال، به طور منظم انجام می‌شود تا از نزدیک فعالیت‌ها رصد شود. همچنین طی ایام تابستان نیز دوره‌های آموزشی برای تربیت و پرورش مربیان برگزار می‌شود.

فیض‌‌آبادی درباره تعامل مکتب‌القرآن با آموزش و پرورش در زمینه نحوه واگذاری مجوز فعالیت، اظهار کرد: پس از فرمایش مقام معظم رهبری به واگذری بخش‌های پیش‌دبستان به آموزش و پرورش، مراحل ابتدایی این امر انجام شد و فعالیت سازمان تعلیم و تربیت کودک قوت گرفته است اما هنوز فعالیت‌هایشان سازماندهی نشده است و هنوز ساز و کارهایشان را به طور دقیق مشخص نشده است.

وی ادامه داد: البته در گذشته و پیش از اینکه آموزش و پرورش اقدام به تهیه و تألیف کتاب‌های پیش‌دبستانی کند، حوالی سال‌های 92 از کتاب‌های آموزش پیش‌دبستانی مکتب‌القرآن بهره‌مند می‌شدند.

عبدالحسین متقی

مدیر مکتب‌القرآن اضافه کرد: در نظر داریم طی تعامل با مراکز دارالقرآن‌های آموزش و پرورش بتوانیم از ظرفیت آنها برای خردسالان پیش از دبستان بهره‌مند شویم .

فیض‌آبادی در پایان ضمن تشکر از زحمات 15 ساله عبدالحسين متقی، مدير سابق نمايندگی‌های مكتب‌القرآن استان تهران، تصریح کرد: ایشان به دلیل کسالتی که داشتند، از مدیریت مجموعه رفتند، اما ایشان همواره نگاه ارزشی داشتند و توصیه کردند نگاه ما هم همواره اینگونه باشد و نگاه انتفاعی نداشته باشیم تا بتوانیم فعالیت‌های شعبه مکتب‌القرآن در تهران را بیش از پیش گسترش دهیم.

وی در پایان با اشاره به فعالیت خوب این مرکز طی امسال و با وجود کرونا، ادامه داد: در سال نخست کرونا، فعالیت‌های مرکز به دلیل کمی استقبال و به مانند سایر مراکز آموزشی، روند نزولی داشت اما امسال شاهد رشد سه برابری فعالیت‌های شعب تهران هستیم. امیدوارم خداوند کمک کند تا با رویکرد قرآنی خردسالان را از همان سنین چهار تا پنج سالگی براساس تربیت اسلامی رشد دهیم و آنها را با آموزه‌های قرآنی بیش از پیش آشنا کنیم.

یادآوری می‌شود، مؤسسه مکتب‌القرآن با سابقه 32 ساله در عرصه فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و قرآنی در سطح کشور تلاش بر عملیاتی کردن اهداف و برنامه‌های تبیین شده‌اش دارد. مؤسسه مرکزی مکتب‌القرآن در شهر مقدس قم است.

عمده فعالیت مؤسسه بر روی خردسالان گروه‌های سنی پنج و شش ساله و تربیت مربیان حاذق برای این گروه سنی است. بنابر این باید گفت طرح‌های مکتب‌القرآن دانش‌آموز محور است.

انتهای پیام
captcha