کد خبر: 4027284
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹

رونمایی از تندیس «شهید مقاومت» در پارس آباد مغان

همزمان با دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی تندیس «شهید مقاومت» با حضور سردار کریمیان فرمانده اسبق سپاه عاشورا استان اردبیل، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان محلی در شهرستان پارس آباد رونمایی شد.

رونمایی از تندیس «شهید مقاومت» در پارس آباد مغانبه گزارش ایکنا از اردبیل، همزمان با دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی تندیس «شهید مقاومت» با حضور سردار کریمیان فرمانده اسبق سپاه عاشورا استان اردبیل، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان محلی، ۱۹ دی‌ماه در شهرستان پارس آباد رونمایی شد.

غلام عسگر کریمیان، فرمانده اسبق سپاه عاشورا استان اردبیل، در تبین مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: سردار شهید سلیمانی یک انسان جریان سازبود و جمهوری اسلامی ایران یک دولت مقاومت است و دولت مقاومت اهل تجاور، سلطه‌طلبی، فرو رفتن در لاک دفاعی و موضع انفعالی نیست.

وی با اشاره به اینکه تنش زایی و نفی تجاوز راهبرد جمهوری اسلامی ایران است افزود: تقویت باز دارندگی جزو راهبرد‌های نظام و انقلاب اسلامی است تا بتواند با اقتدار از جان، مال، ناموس، خاک و مرز‌های اعتقادی خود دفاع کند.

کریمیان خاطر نشان کرد: بالاترین نشان شجاعت در ایران نشان دوالفقار است که طی ۸۰ سال گذشته در ایران، مقام معظم رهبری این نشان را فقط به وی اعطا کرده است. بزرگترین نشان نیز شهادت بود که آن را نیز دریافت کرد و نشان ارزشمند دیگری نیز که بعداز شهادت از سوی مقام معظم رهبری دریافت نمود این بود که رهبر معظم انقلاب جمله «قاسم سلیمانی یک فرد نیست بلکه یک مکتب است» را بیان فرمودند.

فرمانده اسبق سپاه عاشورا استان اردبیل تصریح کرد: اگر بخواهیم این مکتب همچنان باز بماند باید مولفه‌ها و شاخصه‌های آن را برای افکار عمومی و جامعه باز خوانی کرده و گفتمان‌سازی کنیم.

انتهای پیام
captcha