کد خبر: 4027286
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱

تمدید مهلت شرکت در مسابقات «کتاب سه دقیقه‌ای» در کردستان

تمدید مهلت شرکت در مسابقات «کتاب سه دقیقه‌ای» در کردستان معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان کردستان از تمدید مهلت شرکت در دومین دوره مسابقات ملی «کتاب سه‌ دقیقه‌ای» تا پایان دی‌ ماه خبر داد.

مجید آوج معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان

مجید آوج، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان کردستان، در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: دومین دوره مسابقات ملی «کتاب سه‌ دقیقه‌ای» به همت واحد انتشارات جهاددانشگاهی برای دومین سال پیاپی در جهاددانشگاهی کردستان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اعلام فراخوان مسابقات ملی «کتاب سه دقیقه‌ای» از هفتم دی‌ماه در کردستان افزود: دانشجویان علاقه‌مند تا ۱۵ دی‌ماه فرصت دارند تا در این دوره از مسابقات ثبت‌نام کنند که با توجه به استقبال و درخواست دانشجویان تا 30 دی‌ماه تمدید شده است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان کردستان با اشاره به اینکه شرکت‌کنندگان صرفاً باید از دانشجویان دانشگاه‌ها یا مراکز آموزش عالی استان کردستان باشند، افزود: ثبت‌نام در این دوره از مسابقات ملی دانشجویی از طریق واحد فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان و یا آدرس اینترنتی fjdkurd@ بوده است.

وی ادامه داد: مسابقات ملی «کتاب سه دقیقه‌ای» در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی برگزار خواهد شد که در هر مرحله نفرات برگزیده مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

آوج مسابقات ستاک را فرصت مناسبی برای معرفی کتاب‌های خوب دانست و بیان کرد: موضوع کتاب‌ آزاد بوده و در این بخش داوطلبان هر کتابی را با هر موضوعی که علاقه‌مند هستند، می‌توانند ارائه کنند. دومین دوره مسابقات ملی «کتاب سه دقیقه‌ای» زمینه‌ساز به اشتراک‌گذاری تجربه‌های کتابخوانی بین دانشجویان بوده تا زمینه‌ساز ترویج کتاب وکتابخوانی بین قشر فرهیخته جامعه باشد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان کردستان در پایان یادآور شد: زمان ارائه صرفاً، ۳ دقیقه خواهد بود و به ازای زمان اضافی تا ۱۰ ثانیه ۲ امتیاز از مجموع امتیازات شرکت‌کننده کسر می‌شود و در صورت اضافه شدن بیش از ۱۰ ثانیه، شرکت‌کننده از مسابقات حذف می‌شود.

انتهای پیام
captcha