کد خبر: 4028062
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲

امضای تفاهمنامه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بعثه حج رهبری

در مراسمی با حضور حجج اسلام سید عبدالفتاح نواب و محمدمهدی ایمانی‌پور، تفاهمنامه همکاری حوزه نمايندگی ولی فقيه در امور حج و زيارت و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به امضا رسید.

امضای تفاهمنامه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بعثه حج رهبری

به گزارش ایکنا؛ به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجج اسلام سید عبدالفتاح نواب و محمدمهدی ایمانی‌پور در مراسمی، تفاهمنامه همکاری حوزه نمايندگی ولی فقيه در امور حج و زيارت و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را امضاء کردند.

در این مراسم که چند تن از معاونین و مدیران این دو نهاد نیز حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بعثه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سخنانی، با تبریک انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور به سمت ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اظهار کرد: امیدوارم با تلاش بیش از پیش شما، شاهد شکوفایی و افتخارآفرینی هرچه فزون‌تر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به تفاهمنامه‌های همکاری بعثه مقام معظم رهبری و مجامع و مراکز بین‌المللی گفت: بعثه مقام معظم رهبری خانه دوم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور بین‌الملل بوده و هست.

وی این تفاهمنامه را در جهت همکاری و هم‌افزایی حوزه نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ارزشمند خواند و تأکید کرد: در این تفاهمنامه به دنبال آن هستیم تا از نیروهای فعالی که در جهان اسلام فعالیت مثمرثمری دارند، به نحو مطلوب‌تری برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، دینی و علمی استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بعثه مقام معظم رهبری به منظور هماهنگی بین مبلغین و استفاده از ظرفيت آنان در جهت جريان سازی پويش‌های فرهنگی و بين‌المللی را ضروری دانست.

لزوم افزایش همکاری دو سویه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در سخنانی، تأسیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را یک تحول انقلابی در حوزه فرهنگی بین‌المللی دانست و مطرح کرد: هدف اصلی از تأسیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بازسازی انقلابی ساختارها و پرهیز از تشتت فعالیت‌ها در عرصه فرهنگی بین‌المللی برای رسیدن به اهداف عالی سازمان است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: با توجه به شعار دوره دهم «دیپلماسی فرهنگی در تراز چهل واره گام دوم انقلاب اسلامی» از توصیه‌های مقام معظم رهبری در مسیر رویکردهای سازمان به عنوان قرارگاه مشترک فعالیت‌های فرهنگی بین‌المللی کشور استفاده می‌کنیم.

وی در ادامه، گفت: ما برای شکل دهی قرارگاه مشترک فعالیت‌های فرهنگی بین‌المللی کشور و ایفای نقش قرارگاهی، تلاش بسیاری خواهیم کرد تا هماهنگی گسترده‌ای بین نهادهای فرهنگی به ویژه بعثه در خارج از کشور داشته باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور آمادگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای افزایش تعامل و همکاری با بعثه مقام معظم رهبری را اعلام کرد و گفت: همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و بعثه مقام معظم رهبری دیرپا بوده و امیدواریم این همکاری‌ها با امضای تفاهمنامه، رونق بیشتری پیدا کند.

وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت اهتمام مضاعف در رابطه با روایت درست حقایق برای مردم گفت: ایشان چندی پیش در جلسه‌ای تأکید داشتند که اگر حقایق را روایت نکنیم، دشمن با دروغ و تحریف جای ظالم و مظلوم را عوض می‌کند و دروغ می‌گویند. این هشدار و نگرانی حضرت آقا به خصوص در شرایط فعلی، باید بیش از پیش مورد توجه گیرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا نوکانی
captcha