کد خبر: 4031637
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۹

همکاری کمیته امداد و روحانیون زمینه‌ساز کاهش آسیب های اجتماعی

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: همکاری کمیته امداد و روحانیون در طرح ۳۱۳ زمینه‌ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین خانوارهای تحت حمایت این نهاد است.

مجید الهی‌راد، مدیرکل کمیته امداد استانبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی به نقل از پایگاه خبری کمیته امداد، مجید الهی‌راد، مدیرکل کمیته امداد استان در همایش تجربه نگاری روحانیون طرح ۳۱۳  که 6 بهمن ماه در سالن جلسات کمیته امداد استان بر گزار شد، با بیان اینکه بهترین خدمت به مردم امروز جهاد در راه خدا محسوب می شود، افزود: طرح «۳۱۳» در استان با هدف ایجاد ارتباط مستمر و موثر روحانیون با خانواده‌های مورد حمایت کمیته امداد به اجرا درآمده است.

وی گفت: تبلیغ چهره به چهره مبلغان دینی به همراه همسران روحانیون طرح هجرت و سرکشی به خانوارهای مورد حمایت، شناسایی و رفع مسائل و مشکلات فرهنگی و نیازهای معیشتی خانواده‌ها از اهداف اجرای این طرح است.

مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی در ادامه با اشاره به اینکه اکنون جنگ نرم دشمن بر روی هدایت افکار قشر نوجوان و جوان متمرکز است و با توجه به دسترس و در اختیار بودن ابزارهای شبکه‌های اجتماعی برای کودکان و نوجوانان؛ بر این اساس نیازمند نظارت‌های مداوم هستیم.

الهی راد اجرای برنامه‌های فرهنگی را عاملی در مقابله با دشمن نام برد و افزود: در حال حاضر دشمن با تمام قوا و ابزار در اختیار، پای کار برای تخریب نسل آینده است.

وی کمک‌های فکری و روحی به اقشار تحت حمایت را عامل مهم در حفظ جامعه از آسیب‌ها برشمرد و گفت: در کنارحل مشکلات اقتصادی باید رفع نیازهای فرهنگی نیز در اولویت باشد.

مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی همچنین به ایجاد فرهنگ تلاش و کار در بین افراد تحت حمایت تاکید کرد و گفت: اکنون بیش از ۱۲ هزار دانش آموز و حدودهزار دانشجو نیز تحت حمایت این نهاد قرار دارندکه باید فرهنگ کار و تلاش در آنها نهادینه شود.

انتهای پیام
captcha