کد خبر: 4034981
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۷
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان:

مسئولان پیام‌های انقلاب را برای مردم بیان کنند

مسئولان پیام‌های انقلاب را برای مردم بیان کنند نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تلاوت آیات الهی، معنویت، آموزش کتاب قرآن و حکمت الهی را از پیام‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: این پیام‌های انقلاب باید توسط مسئولان برای مردم همواره بازگو شود.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در مراسم جشن انقلاب که با موضوع «ثبات، امنیت و اقتدار نظامی» امروز، 19 بهمن‌ماه در سروآباد برگزار شد، با اشاره به آیه ۱۶۴ سوره آل‌عمران که می‌فرماید:«لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ إِذْ بَعَثَ فِیهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَإِنْ کَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُبِینٍ؛ به يقين خدا بر مؤمنان منت نهاد [كه] پيامبرى از خودشان در ميان آنان برانگيخت تا آيات خود را بر ايشان بخواند و پاكشان گرداند و كتاب و حكمت به آنان بياموزد قطعا پيش از آن در گمراهى آشكارى بودند»، اظهار کرد: در این راستا ما نیز با پیروی از رسول اکرم(ص) در مسیر هدایت الهی قرار می‌گیریم.

وی با اشاره به اینکه به گفته بنیانگذار انقلاب اسلامی انقلاب ما انفجار نور بود، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شرایط کشور به‌گونه‌ای تغییر کرد که واقعیت‌ها برای همه مردم روشن شد و این همان انفجار نور بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تلاوت آیات الهی، معنویت، آموزش کتاب قرآن و حکمت الهی را از پیام‌های انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: این پیام‌های انقلاب باید توسط مسئولان برای مردم همواره بازگو شود؛ هرچند ممکن است تعدادی از مسئولان در برابر ادای دین نسبت به انقلاب، بی‌تفاوت باشند اما این امر در اصل و اهداف انقلاب تغییری ایجاد نخواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه مکتب و گفتمان انقلاب به جامعه معرفی شود، افزود: انتظار می‌رود دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله پیشرفت در حوزه علم و دانش، تقویت زیرساخت‌ها، تعداد دانشگاه‌ها، دانشجویان و اعضای هیئت علمی قبل و بعد از انقلاب مقایسه شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی بیان کرد: قبل از انقلاب ۱۰۰ هزار دانشجو در کشور داشتیم که در حال حاضر این آمار به حدود چهار میلیون نفر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم از جمله دغدغه‌های نظام است، افزود: تلاش‌هایی برای بهبود وضعیت معیشتی جمعیت سه هزار و 700 نفری ماموستاهای استان در حال انجام بوده که به امید خدا عملی و رفاه و آسایش را برای این قشر زحمتکش فراهم می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در پایان یادآور شد: امیدواریم مشکل تورم و گرانی در دولت سیزدهم برطرف شود تا مردم نفسی راحت بکشند.

انتهای پیام
captcha