کد خبر: 4035191
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱

تجلیل از ۱۰ مؤسسه خیریه فعال نیکوکاری در خراسان‌جنوبی

طی مراسمی همزمان با هشتمین روز از گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، ۱۰ مؤسسه خیریه فعال نیکوکاری خراسان‌جنوبی تجلیل شدند.

مؤسسه های خیریه فعال نیکوکاری در خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، مراسم تجلیل از ۱۰ مؤسسه خیریه فعال نیکوکاری خراسان‌جنوبی، امروز، 20 بهمن‌ماه همزمان با هشتمین روز از گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر در اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) این استان با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.

سیدمحمدرضا طالبی، معاون سیاسی‌، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی در این مراسم طی سخنانی، گفت: یکی از برنامه و خدمات به محرومان در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل کمیته امداد امام‌خمینی (ره) بود که تاکنون در زمینه‌های مختلف اشتغال، تسهیلات، تهیه مسکن، امور حمایتی، بهداشت و درمان به مددجویان تحت پوشش خدمات ارزنده‌ای ارائه داده‌ است.

وی گفت: اشتغال و توانمندسازی مددجویان تحت پوشش این نهاد یکی از خدمات بسیار مؤثر و کارساز بوده‌ است و این توانمندسازی توانسته‌ جلوی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را بگیرد.

تجلیل از ۱۰ مؤسسه خیریه فعال نیکوکاری در خراسان‌جنوبی

معاون سیاسی‌، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی بیان کرد: مؤسسه‌های خیریه به‌عنوان یاوران کمیته امداد امام ‌خمینی(ره) تلاش می‌کنند و خدمت کردن مردم از مهم‌ترین ارزش‌هاست که با کمیته امداد همکاری دارند.

تجلیل از ۱۰ مؤسسه خیریه فعال نیکوکاری در خراسان‌جنوبی

یادآور می‌شود، تاکنون فعالیت ۶۲ مؤسسه خیریه‌ استان خراسان‌جنوبی در سامانه شبکه نیکوکاری ثبت شده است.

انتهای پیام
captcha