کد خبر: 4036349
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
سیدمجید امامی تأکید کرد؛

ضرورت بهره‌گیری از فرصت جشنواره فیلم فجر برای الگوسازی فرهنگی و اجتماعی + صوت

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور از ضرورت بهره‌گیری از فرصت جشنواره فیلم فجر برای الگوسازی اجتماعی سخن به میان آورد و تصریح کرد: نظام فرهنگی و ارزشی کشور وظیفه خود می‌داند که بتواند با خط‌کش‌گذاری‌ها و ترازبندی‌های دقیق به خانواده، مسئولان و نخبگان نقاط عطف، قله و الگوساز را در مجموعه آثار سینمایی شناسایی، رصد، معرفی، تقدیر و الگوسازی کند.

سید مجید امامی

به گزارش ایکنا، اختتامیه بخش «تجلی اراده ملی» امروز دوشنبه ۲۵ بهمن‌ماه همزمان با شب میلاد حضرت علی(ع) در ایوان شمس برگزار خواهد شد. این برنامه ساعت ۱۸:۳۰ با حضور نماینده ارشد سازمان‌ها و ارگان‌هایی که توسط هیئت داوران انتخاب شده‌اند آغاز شده و دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر و رئیس سازمان سینمایی در این آیین، سخنرانی خواهند داشت.

روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران، روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور، خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، معاونت امور زنان ریاست جمهوری، ناجی هنر، شرکت پرداخت الکترونیک سداد، آکادمی هوش مالی، انجمن مدیران تولید سینمای ایران، شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی، مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری مشهد، مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، شورای فرهنگ عمومی کشور، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، معاونت فرهنگی قوه قضائیه، انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردانان سینمای ایران و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران نهاد‌های راه‌یافته به این بخش هستند.

در همین راستا با سیدمجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا به تبیین ضرورت بهره‌گیری از فرصت جشنواره فیلم فجر برای الگوسازی فرهنگی و اجتماعی پرداخت و اظهار کرد: بی‌شک جشنواره سینمایی فجر یکی از ۳ رویداد یا فستیوال جریان‌ساز در فرهنگ و هنر ایران است. به همین منظور نظام فرهنگی و ارزشی کشور وظیفه خود می‌داند که بتواند با خط‌کش‌گذاری‌ها و ترازبندی‌های دقیق به خانواده، مسئولان و نخبگان نقاط عطف، قله و الگوساز را در مجموعه آثار سینمایی شناسایی، رصد، معرفی، تقدیر و الگوسازی کند و البته از خالقان این آثار به‌نوبه خود قدردانی کرده و حرکت فرهنگی اصیل و جهاد تبیینی آن‌ها را مورد کاوش قرار دهد.

امامی با بیان این مطلب که امسال دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی و حوزه مشاوره اجتماعی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پنج حوزه را اعلام کرد، به معرفی این ۵ حوزه پرداخت و گفت: «پرداخت زیبا، دقیق و هوشمندانه از آسیب‌های اجتماعی و سرمایه اجتماعی در کشور»، «کاربست دقیق و هوشمند زبان فارسی»، «تصویر دقیق و عالمانه از بانوی اسلامی ایرانی»، «تصویر واقع‌بینانه و کمال‌گرایانه از خانواده ایرانی»، «تصویر از زیست عفیفانه و شاخص‌های سبک زندگی عفیفانه» از حوزه‌های اعلام‌ شده از سوی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی و حوزه مشاوره اجتماعی وزیر فرهنگ هستند.

کد

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در پایان اظهار کرد: بیش از ۲۰ داور از جامعه دانشگاهی و فرهنگی کشور در طول جشنواره و در کاخ جشنواره آثار را مشاهده و به‌دقت بررسی کردند و بیش از سه جلسه داوری برگزار کردند که دو جلسه داوری عمومی و چند جلسه داوری اختصاصی و تخصصی بود. امشب در بخش تجلی اراده ملی برگزیدگان معرفی خواهند شد.

انتهای پیام
captcha