کد خبر: 4040937
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۵

رزمایش «قرار دوازدهم» در بقاع شاخص چهارمحال‌وبختیاری

رزمایش «قرار دوازدهم» در بقاع شاخص چهارمحال‌وبختیاری مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال‌وبختیاری از برگزاری نخستین رزمایش مهدوی «قرار دوازدهم» در اسفندماه در راستای ترویج فرهنگ ارائه خدمات اجتماعی به نیابت از امام زمان (عج) خبر داد.

رزمایش قرار دوازدهم

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن امیری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اعلام این خبر که در اسفندماه رزمایش مهدوی «قرار دوازدهم» در بقاع شاخص چهارمحال‌وبختیاری برگزار می‌شود، گفت: این طرح که در راستای ترویج فرهنگ ارائه خدمات اجتماعی به نیابت از امام زمان (عج) است، همزمان با سراسر کشور در بقاع متبرکه منتخب و شاخص استان برگزار می‌شود.

امیری با اشاره به اینکه یکی از اهداف اصلی طرح قرار دوازدهم ترویج معارف مهدوی و انتشار یاد و نام امام عصر(عج) است، تصریح کرد: این طرح به یاد و نام امام دوازدهم در دوازدهم هر ماه اجرا می‌شود.

وی افزود: در آستانه ماه شعبان المعظم، بقاع متبرکه امامزادگان با اجرای این طرح به استقبال اعیاد شعبانیه رفته و این اعیاد را با ارائه خدمات اجتماعی و با محوریت توزیع بسته‌های معیشتی میان افراد کم برخوردار گرامی می‌دارند.

امیری با بیان اینکه قرار دوازدهم طرحی با امکان مشارکت مردم برای ارائه خدمات اجتماعی به محرومان است، افزود: این طرح در پی آن است که زمینه مشارکت همگانی را فراهم و با ترویج فرهنگ انفاق، نوع‌دوستی و مواسات، مؤمنان و خیراندیشان را به سوی مساعدت نیازمندان به نیابت از امام عصر(عج) سوق دهد.

وی با اشاره به امکان مشارکت عمومی در این طرح افزود: در این طرح که در امامزادگان منتخب سراسر کشور برگزار می‌شود، به گونه‌ای برنامه ریزی شده است که هر فردی که دل در گرو امام زمان(عج) دارد با هر توان مالی و امکاناتی بتواند مشارکت کند؛ افراد مشتاق به خدمت در این زمینه می‌توانند به امامزادگان شاخص استان مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha