رئیس اداره بهزیستی زرند از کمک ۵۹۰ میلیون ریالی خیرین زرندی به پویش «سین هشتم،سخاوت» خبر داد و گفت: امیدواریم این همراهی در ماه مبارک رمضان پر رنگتر از قبل ادامه یابد. 
به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان کرمان، خیرین و نیکوکاران شهرستان زرند در پویش «سین هشتم،سخاوت» حامی و همراه جامعه هدف بهزیستی در این شهرستان بودند.
علی ابراهیمی، رئیس اداره بهزیستی زرند در این رابطه گفت: با همراهی ارزشمند خیرین در نخستین روزهای سال جاری و اجرای پویش «سین هشتم،سخاوت» تعداد ۱۵۰ جفت کفش به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال تهیه و با همکاری مراکز مثبت زندگی در اختیار نیازمندان قرار گرفت.
وی افزود: توزیع ۱۰۰کیلوگرم گوشت به ارزش ۱۷۰ میلیون ریال و تامین ۳۰ سبد کالا هر کدام به ارزش ۴۰۰ هزار تومان از دیگر کمکهای خیرین در قالب پویش«سین هشتم،سخاوت» به جامعه هدف بوده است و امیدواریم این همراهی در ماه مبارک رمضان پر رنگتر از قبل ادامه یابد.
انتهای پیام