کد خبر: 4049329
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۴
استاندار تأکید کرد

تسریع در جذب اعتبارات محرومیت‌زدایی چهارمحال‌وبختیاری

تسریع در جذب اعتبارات محرومیت‌زدایی چهارمحال‌وبختیاری استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه باید اعتبارات در نظر گرفته شده برای محرومیت‌زدایی به‌صورت عادلانه در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری تقسیم شود، گفت: فرصت جذب اعتبارات اندک است، باید هرچه سریعتر اعتبارات در این حوزه جذب شود و اگر مدیری در این حوزه کوتاهی کند با او برخورد خواهد شد.

قرارگاه جهادی امام حسن علیه السلام

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار، ۲۴ فروردین‌ماه در جلسه هماهنگی قرارگاه امام حسن(ع) در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ماه رمضان متعلق به امام حسن(ع) است، اظهار کرد: این امام کریم اهل‌بیت نامیده می‌شوند، به‌همین دلیل قرارگاهی برای محرومیت‌زدایی در مناطق مختلف به‌نام حضرت تشکیل شده است.

حیدری افزود: قرارگاه امام حسن (ع) در راستای محرومیت‌زدایی در حوزه‌های آب روستایی، راه روستایی، مسکن، منابع‌طبیعی و آبخیزداری به‌صورت منسجم وارد عمل می‌شود و خوشبختانه اعتبارات خوبی برای محرومیت‌زدایی در این حوزه‌ها اختصاص پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه قرارگاه امام حسن(ع) در استان‌ها فعالیت خود را توسط بسیج سازندگی سپاه دنبال می‌کند، بیان کرد: در سفر ریاست‌جمهوری به چهارمحال و بختیاری و بودجه ۱۴۰۱، اعتبارات خوبی برای محرومیت‌زدایی در قالب این قرارگاه پیش‌بینی شده است که باید مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی برای محرومیت‌زدایی در حوزه راه، آب، مسکن و آبخیزداری فراهم شود.

حیدری افزود: فعالیت قرارگاه امام حسن(ع) برای محرومیت‌زدایی تنها مختص روستاها نیست و حاشیه شهرها نیز از خدمات محرومیت‌زدایی این قرارگاه بهره‌مند خواهند شد، گروهس برای شناسایی مشکلات و موانع اجرایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی در شهرستان‌ها تشکیل شود.

استاندار با اشاره بر حضور روحانیون و پیشکسوتان دفاع مقدس در گروه‌های جهادی، گفت: باید در کنار اقدامات محرومیت‌زدایی به مسائل فرهنگی در مناطق محروم نیز توجه ویژه‌ای صورت بگیرد، همایشی برای گروه‌های جهادی در استان برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه باید اعتبارات در نظر گرفته شده برای محرومیت‌زدایی به‌صورت عادلانه در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری تقسیم شود، تصریح کرد: فرصت جذب اعتبارات اندک است، باید هرچه سریعتر اعتبارات در این حوزه جذب شود و اگر مدیری در این حوزه کوتاهی کند با او برخورد خواهیم کرد.

حیدری افزود: برای تامین قیر در پروژه‌های آسفالت راه‌های روستایی در چهارمحال و بختیاری مشکلی وجود ندارد، پروژه‌های راکد در حوزه راه روستایی برای تکمیل به بسیج سازندگی سپاه واگذار شود، همچنین پیشنهاد شد اعتبار لازم برای آسفالت ۱۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان تامین شود.

استاندار بیان کرد: پیش‌بینی شده است، بحث تأمین آب شُرب روستایی توسط قرارگاه امام حسن(ع) در گام اول در ۴۴ روستای استان پیگیری شود.

وی در پایان تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از محل درآمدهای فروش املاک و اموال مازاد، نسبت به تامین اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استفاده کنند، همچنین دستگاه‌های اجرایی نسبت به اجرای طرح‌های اشتغالزا مانند گلخانه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

احداث پل روستای نسه‌کوه در دستور کار قرار دارد

علی‌محمد اکبری، فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) با اشاره به فعالیت‌های سپاه در بحث محرومیت‌زدایی، اظهار کرد: در سال گذشته ۲۸۳ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته‌امداد و ۲۵ واحد نیز برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی توسط نیروهای بسیج سازندگی احداث شد.

وی افزود: همچنین ۱۲۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در حوزه راه روستایی، آب روستایی، غسالخانه، آبرسانی، احداث مسجد، مدرسه و مسکن توسط سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) در استان اجرا شد.

اکبری خاطرنشان کرد: تاکنون ۷۶۰ هزار بسته معیشتی با اعتباری بالغ بر ۴۶۰ میلیارد تومان در بین نیازمندان در چهارمحال و بختیاری توزیع شد.

فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) یادآور شد: آبرسانی به ۴۴ روستا در چهارمحال و بختیاری در قالب قرارگاه امام حسن (ع) امسال اجرا می‌شود، اما پروژه‌هایی که در قالب این قرارگاه اجرا می‌شود نباید معارض داشته باشد.

اکبری در پایان گفت: احداث پل برای تردد اهالی روستای نسه‌کوه در چهارمحال و بختیاری که برای تردد از روی رودخانه با جره عبور می‌کنند، در راستای محرومیت‌زدایی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام
captcha