محفل انس با قرآن ویژه نوجوانان با حضور امام جمعه آزادشهر و جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان روز گذشته27 فروردین در مسجد امام موسی بن جعفر (ع) آزادشهر برگزار شد.
به گزارش ایکنا از گلستان، محفل انس با قرآن ویژه نوجوانان با حضور امام جمعه آزادشهر و جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان روز گذشته،27 فروردین در مسجد امام موسی بن جعفر (ع) آزادشهر برگزار شد.
امام جمعه آزادشهر در این محفل قرآنی بیان کرد: معتقدیم قرآن کتاب همه شئون زندگی است و تربیت، اخلاق، شهادت، بیداری اسلامی، اقتصاد اسلامی و… در آن برای تعالی انسان مؤمن وجود دارد.
حجتالاسلام شهابی ضمن برشمردن فضیلتهای کلام خدا تدبر در قرآن کریم را اصل مهمی در تلاوت راستین قرآن کریم دانست و گفت: تا مفاهیم قرآن درک نشود قاری نمیتواند امر و نهی قرآن را اجرایی کند و بهتر آن است که بعد از هر تلاوت مقداری در مفهوم آیات وحی تأمل شود.
وی گفت: باید سعی کنیم از همه برکات این ماه استفاده کنیم زیرا خداوند سفره نعمت خود را گسترده کرده و این بندگان هستند که باید با اعمال پسندیده و توبه از گناهان از این ماه نهایت استفاده را ببرند.
در این محفل قرآنی حجتالاسلام خان محمدی به تفسیر قرآن و بدرلو به تلاوت آیات نورانی قرآن پرداختند و از شرکتکنندگان به صرف افطاری پذیرایی به عمل آمد.
انتهای پیام