کد خبر: 4050475
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۵
سیدمجید میراحمدی خبر داد؛

آمادگی برای مواجهه با گرمای هوا در استان‌های میزبان زائران اربعین

معاون اجتماعی و انتظامی وزارت کشور از بررسی وضعیت استان‌های میزبان زائران اربعین سال جاری خبر داد و گفت: وضعیت زیرساخت‌ها در این استان بررسی و مقرر شد با توجه به گرمای هوا زیرساخت‌های میزبانی و اسکان به سرعت تهیه شود.

آمادگی برای مواجهه با گرمای هوا در استان‌های میزبان زائران اربعین

به گزارش ایکنا، جلسه ستاد مرکزی اربعین امروز دوشنبه 29 فروردین‌ماه با حضور سیدمجید میراحمدی، معاون اجتماعی و انتظامی وزارت کشور و استانداران کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، ایلام و خوزستان برگزار و طی آن وضعیت استان‌های میزبان زائرین اربعین حسینی در سال جاری بررسی شد.

در پایان این جلسه، میر احمدی در جمع خبرنگاران به تشریح مباحث مطرح شده در این جلسه پرداخت و گفت: در این جلسه تلاش شد تا وضعیت این استان‌ها به منظور میزبانی از زائران اربعین بررسی شده و استان‌های معین هر استان برای این چهار استان مشخص شود.

وی ادامه داد: زائران دیگر کشورها از طریق استان سیستان و بلوچستان وارد ایران شده و راهی مراسم اربعین می‌شوند به همین دلیل وضعیت زیرساخت‌ها در این استان بررسی و مقرر شد با توجه به گرمای هوا زیر ساخت‌های میزبانی و اسکان به سرعت تهیه شود.

رئیس ستاد اربعین ادامه داد: وزارت خارجه به سرعت با طرف عراقی در خصوص میزان پذیرش زائران ایرانی در اربعین مذاکره و هماهنگی‌های لازم در این خصوص انجام می‌شود. میزان زائران پذیرش شده از سوی کشور عراق و همچنین الزام یا حذف ویزا از موضوع‌های مورد بحث در این مذاکرات است.

میر احمدی اعلام کرد: پس از اینکه وضعیت کشور عراق و وضع پذیرش زائران مشخص شد باید به سمت تجهیز امکانات لازم برای این میزبانی برویم. هوا در شهریورماه گرم است؛ البته مردم عراق با این شرایط گرم سازگاری دارند، اما به جز اهالی استان‌های گرمسیر ایران، سایر مردم توانایی تحمل هوای گرم عراق در ایام اربعین را ندارند.

وی با بیان اینکه قرار شد بررسی‌های لازم برای موکب‌های اربعین در کشور عراق به لحاظ زیرساخت انجام شود، گفت: مبنای ما حداکثر میزبانی از زائران در ایران و عراق است.

معاون اجتماعی و انتظامی وزارت کشور دغدغه جدی برای اربعین امسال را شرایط آب و هوایی برشمرد و گفت: منتظر مشخص شدن دولت عراق هستیم؛ البته تفاهم‌نامه دو کشور که امضا می‌شود برای هر دولتی است که در آینده در عراق مستقر خواهدشد.

میراحمدی در خصوص وضعیت فعالیت سامانه سماح نیز گفت: چه اعمال محدودیت در تعداد زائران وجود داشته باشد و چه نداشته باشد، سامانه سماح فعالیت خواهد داشت. این سامانه باید کارآمدتر شود. در خصوص فرودگاه کربلا نیز از هر امکانی که موجب سهولت اعزام زائران به عراق و عتبات عالیات شود استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha