کد خبر: 4051259
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۵

حل کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش با اولویت نیروهای بومی

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حل کمبود نیروی انسانی را با اولویت نیروهای بومی دنبال خواهیم‌کرد، گفت: مناطق کمتر توسعه‌یافته و مرزی در اولویت سهمیه جذب نیروی انسانی هستند که با محوریت بومی‌گرایی انجام می‌شود.

عباس نجار به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، عباس نجار، امروز چهارشنبه ۳۱ فروردین در آیین تکریم مدیرکل و معارفه سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به مرزی بودن خراسان جنوبی سهمیه قابل توجهی در نظر گرفته شده که امیدواریم بخش قابل توجهی از این دغدغه چندین ساله را مرتفع کند.

وی افزود:  طبق قانون از طریق آزمون استخدامی و دانشگاه فرهنگیان می‌توان نیروی مورد نظر آموزشی را تامین کرد و استان‌هایی مانند خراسان جنوبی در اولویت قرار گرفتند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: سال‌هاست در آموزش و پرورش جذب متوسط رو به بالا نداشتیم و در دولت‌های قبل ورودی به تربیت معلم را بسته بودند به‌طوری که ظرفیت ۲۵ هزار نفری دانشگاه فرهنگیان به سه هزار نفر رسید یعنی نمی‌خواستند کاری انجام شود.

وی افزود: برخی پست‌ها حذف شد و مربی پرورشی سال‌ها جذب نشده بود که مشکلات فرهنگی امروز جامعه برگرفته از همین اقدامات است و این موضوعات دوباره فعال شده که امیدواریم موثر واقع شود.

نجار با بیان اینکه از ظرفیت حوزه‌های علمیه و سایر وزارتخانه‌ها استفاده شده می‌کنیم، گفت: در زمینه ورزش و جوانان آمادگی خود را برای جذب قهرمانان اعلام کردیم که مورد استقبال واقع شد.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بنا داریم از ظرفیت دانشجویان وزارت بهداشت در ارتباط با مربیان بهداشت و سلامت بهره ببریم تا دغدغه در این زمینه کاهش یابد.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش افزود: با توجه به اهمیت سلامت دانش‌آموزان تغذیه رایگان دانش‌آموزی که سال‌ها تعطیل شده بود دوباره شروع خواهد شد چراکه اعتقاد داریم سوء‌تغذیه و این گونه ضعف‌ها اجازه بروز خلاقیت را به دانش‌آموز نخواهد داد.

وی گفت: کمبود نیروی انسانی را با عناوین مختلف رفع خواهیم کرد و اولویت جذب با نیروهای بومی خواهد بود زیرا طبق قانون رتبه‌بندی تعهد سازمانی با جذب نیروی بومی اتفاق می‌افتاد.

نجار اظهار کرد: با پیش‌بینی رشد جمعیت دانش‌آموزی تا سال ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی کاملی صورت گرفته و براساس رشد جمعیتی میزان نیازهای تحصیلی از جمله کلاس درس به نوسازی مدارس اعلام شده است.

وی افزود: سازمان نوسازی مدارس با استفاده از ظرفیت خیرین در استان‌ها بخش قابل توجهی از نیازمندی‌ها را برطرف خواهد کرد و در طرح نذر آموزشی هم معلمان به عنوان بزرگترین خیرین آموزشی می‌توانند به آموزش رایگان دانش‌آموزان کمتر برخوردار کمک کنند.

وی تصریح کرد: در مورد رتبه‌بندی معلمان با همدلی و همفکری و پشتکار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس این قانون با تاکید بر مناطق روستایی، مرزی و عشایری تصویب شد و برای معلمان این مناطق امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

در این آیین، "سیدعلیرضا موسوی‌نژاد" به عنوان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی معرفی و از خدمات "محمدعلی واقعی" مدیرکل پیشین قدردانی شد.

انتهای پیام
captcha