حجتالله عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در نمایشگاه بینالمللی قرآن در گفتوگو با ایکنا درباره ضرورت توجه به ترویج معارف قرآن در فضای کسب و کار کشور به ویژه حوزه کارگری گفت: در فضاهای کارگری، تشکلهای کارگری وجود دارند که در چند گروه مختلف با انواع فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و ورزشی، فعالیت میکنند و معمولا کارفرماها پای کار هستند.
وی ضمن دعوت از تشکلهای کارگری برای اهتمام ویژه به بحث آموزشهای قرآنی، اضافه کرد: هرچند برنامههای قرآنی جلسات تفسیر قرآن و آموزشی در نمازخانه کارگاهها و کارخانه ها بعضا اجرا میشود و حتی در ایام مناسبتی نیز هیئتهای کارگری برنامههای متنوعی را دارند.
عبدالملکی با اشاره به اینکه میلیونها کارگر زیر مجموعه تشکلهای کارگری هستند، بیان کرد: لازم است تا این تشکلها برنامهریزی دقیق قرآنی از آموزش روخوانی تا سطوح بالاتر معارفی و تفسیر قرآن داشته باشند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بیست و نهمین نمایشگاه که با شعار «قرآن، کتاب امید و آرامش» در حال برگزاری است؛ گفت: آغاز مجدد فعالیت نمایشگاه قرآن، آن هم پس از دو سال از روند صعودی کروناویروس، کار امیدوارکنندهای است، چرا که یکی از برنامههای بانشاط معنوی ماه مبارک رمضان مردم، بازدید از نمایشگاه قرآن بود. نمایشگاه تمامی ابعاد قرآن را در حوزه رسانه، هنری، خردسالان و پژوهشی در معرض دید عمومی بازدیدکنندگان قرار میدهد.
وی بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همت کرد و توانست طی برنامه ریزی، نمایشگاه قرآن را برگزار کند.
عبدالملکی در پاسخ به این سؤال آیا در ادوار گذشته نمایشگاه قرآن نیز حضور داشته است، گفت: بله، دورههای گذشته نیز بازدیدکننده ثابت نمایشگاه بینالمللی قرآن بودهام.
وی همچنین به برگزاری جشنواره قرآنی با حضور صدها هزار نفر از کارگران در رشتههای مختلف قرآنی طی ماههای اخیر اشاره کرد.
یادآوری میشود، بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن از ۲۷ فروردین به مدت دو هفته در مصلای تهران پذیرای علاقهمندان به کلام وحی خواهد بود. این نمایشگاه در ۴۵ بخش و ۴۰ هزار مترمربع وسعت هر شب از ساعت ۱۷ تا ۲۳:۳۰ میزان شهروندان است.
همچنین به موازات نمایشگاه حضوری، نمایشگاه مجازی قرآن کریم نیز به نشانی iqfa.ir برپا شده است.
انتهای پیام