به گزارش ایکنا به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، علی طوسی، کارشناس غرفه مرکز طبع و نشر قرآن افزود: امسال غرفه مرکز طبع و نشر قرآن با ارائه کار جدید با عنوان سیر تطور قرآن از قرن یکم تا چهاردهم هجری در نمایشگاه شرکت کرده است.
وی اضافه کرد: سیر تطور قرآن، بررسی کتابت و نوع نگارش قرآن از ابتدای وحی تا حال حاضر است که از هر قرن بهطور متوسط ۵ نمونه از کتابتهای گوناگون کاتبان انتخاب شده و با توضیحات در این غرفه به نمایش درآمده است که علاقهمندان به کتابت و تاریخ کتابت قرآن میتوانند با مراحل سیر تطور و چگونگی ارتقا آن از ابتدا تا حال آشنا شوند.
کارشناس غرفه مرکز طبع و نشر قرآن ادامه داد: در کنار بررسی کتابت قرآن کریم، نمونههایی از کتابت نسخنویسان ایرانی در این غرفه به همت دارالکتابه مرکز طبع و نشر قرآن به نمایش درآمده است. این امر به همت دارالکتابه و خوشنویسان برتر در زمینه نسخنویسی قرآن انجام شده و بهعنوان خطهای ایرانی به علاقهمندان قرآن عرضه میشود.
طوسی گفت: در این غرفه مصحفهایی که مرکز طبع و نشر قرآن از ابتدای تاسیس تاکنون به زیور طبع آراسته، به نمایش درآمده است که در میان آنها نمونه کتابتهای منسوب به حضرت علی(ع)، امام سجاد(ع)، ابن بواب، یاقوت مستعصمی و احمد نیریزی به چشم میخورد.
وی با اشاره به برنامههای غرفه مرکز طبع و نشر قرآن در نمایشگاه افزود: کتابت زنده کاتبان در حضور علاقهمندان به خوشنویسی قرآن، محققان و قرآنپژوهان برتر در این غرفه و همچنین پاسخگویی به پرسشهایی در زمینه کتابت خوشنویسی و تحقیقات از برنامههای مرکز طبع و نشر قرآن است.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از ۲۷ فروردین تا ۹ اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.
انتهای پیام