کد خبر: 4052125
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴

لنج‌سازی بوشهر به رشته‌های مصوب صنایع‌دستی پیوست

لنج‌سازی بوشهر به رشته‌های مصوب صنایع‌دستی پیوست معاون صنایع‌دستی استان بوشهر از اضافه شدن رشته لنج‌سازی سنتی این استان به رشته‌های مصوب صنایع‌دستی کشور خبر داد.

به‌گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، لیلا رحیمی امروز یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ با اعلام خبر لنج‌سازی سنتی بوشهر به رشته‌های مصوب صنایع‌دستی کشور اضافه شد گفت: با پیگیری‌های انجام شده توسط معاونت صنایع‌دستی استان و تنظیم پرونده اختصاصی لنج‌سازی، رشته جدید لنج‌سازی سنتی به رشته‌های مصوب صنایع‌دستی کشور اضافه شد.

معاون صنایع‌دستی استان بوشهر افزود: با اضافه شدن رشته لنج‌سازی سنتی با کد رشته جدید از طریق تلاش‌های اداره‌کل حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی کشور، از این پس هنرمندان فعال در این رشته با عنوان مشخص لنج‌ساز سنتی فعالیت می‌کنند.

او در پایان تاکید کرد: تمام فعالان این رشته از این به بعد از تمامی خدمات معاونت صنایع‌دستی استان چون دیگر رشته‌های بومی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
خبرنگار:
محمد سجاد محمدیان
captcha