به گزارش ایکنا، سازمان بسیج دانشآموزی با انتشار بیانیهای به مناسبت روز معلم تأکید کرد: روز معلم روز بزرگداشت عالمی باتقوا، دانشمندی فرزانه و اسطوره ایمان و استقامت است. بزرگمردی که پس از نیم قرن مجاهدت، با نثار خون خود، به مقام و جایگاه معلمان منزلت بخشید. متن بیانیه کنگره ملی همفکری بسیج دانشآموزی به مناسبت روز قدس به شرح زیر است:
«این که گفته میشود معلم کار انبیا را میکند، برویم در عمق این حرف؛ این حرف یعنی چه؟ یُزَکّیهِم وَ یُعَلِّمُهُمُ الکِتبَ وَ الحِکمَة؛ کار انبیا این است؛ کار انبیا نجات بشریت است و ایجاد یک جامعه انسانی برتر و والاتر است؛ معلم، شاغلِ شغل انبیا است»(امام خامنهای مدظلهالعالی)
هر سال در آستانه سالروز شهادت معلم شهید آیتالله مرتضی مطهری(ره) که نمونه کامل و راستین یک معلم انسانساز بود، بهانهای مییابیم برای عرض ارادت و تقدیر و تشکر از معلمانی که وجود خود را چراغ شمع راه نسل جوان و نوجوان نمودهاند. امسال نیز تقارن این روز مهم با عید بندگی را به فایل نیک گرفته و در همین راستا به معلمان که تربیت کنندگان بندگان خوب خدا هستند عید سعید فطر را تبریک میگوییم.
روز معلم روز بزرگداشت عالمی باتقوا، دانشمندی فرزانه و اسطوره ایمان و استقامت است. بزرگمردی که پس از نیم قرن مجاهدت، با نثار خون خود، به مقام و جایگاه معلمان منزلت بخشید. هر چند هر روز و هر زمانی که تعلیم و تربیت در جامعه جریان دارد، روز معلم میدانیم، اما ۱۲ اردیبهشت که در حافظه تاریخی ملت ما یادآور شهادت استاد بی نظیر معارف اسلامی است؛ نمایانگر جایگاه مهم تعلیم و تربیت در نظام اندیشه اسلامی ما نیز خواهد بود، به همین علت است که در جمهوری اسلامی ایران، معلمان انسانهایی بزرگ و سازندگان امروز و فردای کشور و همچنین سرمایههای اصلی ملت در مسیر بالندگی، پیشرفت و راهیابی به قلههای بلند عزت و اقتدار علمی محسوب میشوند.
در عصر کنونی که رهبر معظم انقلاب تکلیف هر انسان انقلابی و آگاه را جهاد تبیین عنوان کرده است، بیش از هر زمان دیگر نقش معلم و بیان شیوای او در راستای امیدآفرینی به نسل گام دوم انقلاب اسلامی خودنمایی میکند و اهمیت این قشر خدوم بیشتر نمایان میشود.
ایفای نقش آموزش و پرورش و خاصه معلمان بسیجی در گام دوم و تلاشهایی که این نهاد تعلیمی و تربیتی برای دستیابی به قلههای دانش باید انجام دهد، یکی از موارد مهمی است که نیاز به «حمایت جدی» همه دستگاهها و آحاد جامعه و ایجاد یک «عزم ملی» دارد و اگر بخواهیم سنگ بنای تمدن نوین اسلامی را در جامعه نهادینه کنیم، این معلمان و کادر بیش از یکصد هزار مدرسه هستند که میتوانند در این زمینه نقش آفرینی ارزندهای داشته باشند.
بدیهی است که از این نکته مهم نباید غافل شد که تلاشهای دولت در جهت ارتقا شان و منزلت معلمان عزیز، ساعی و سادهزیست، بیش از پیش باید افزایش پیدا کند تا با تکریم و صیانت از مقام معلم، تأثیر نفسهای طیب آنان در تعلیم، تربیت و هدایت فرزندان این سرزمین در چله دوم انقلاب برای دستیابی به قلههای دانش، فرهنگ، اقتصاد و سیاست موثرتر شود.
در پایان سازمان بسیج دانشآموزی از خداوند متعال برای عموم جامعه مقدس معلمان که آزمون بزرگ خود را در تربیت شهدا و ایثارگران و مدافعان حرم پس دادهاند، توفیق و سعادت خواستاریم و دعای خیر خود را بدرقه راه معلمان عزیز میهن خود مینماییم.
سپاس معلم
سازمان بسیج دانشآموزی کشور»