کد خبر: 4061197
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲

برگزاری همایش سفیران حجاب در اردبیل

همایش سفیران حجاب با حضور مسئولان استانی، اساتید و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.

برگزاری همایش سفیران حجاب در اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، همایش سفیران حجاب با حضور مسئولان استانی، اساتید و دانشجویان، دهم خردادماه، در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد و از دانشجویان با حجاب دانشگاه آزاد اسلامی تجلیل به عمل آمد.

در این همایش حجت‌الاسلام عبدالله حسنی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل با تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: از بین تمام انسان‌هایی که در طول تاریخ بودند بعضی انسان‌ها نمونه و الگو شدند که یکی از آن‌ها حضرت فاطمه معصومه(س) است و امروز پایگاه علم، فقاهت و مرجعیت در کنار حرم حضرت بنا شده است.

وی با بیان اینکه هر انسانی می‌تواند در عصر خود الگو باشد، ادامه داد: با نگاهی به زندگی افرادی مثل سردار سلیمانی میتوان گفت که انسان در هر زمان و مکان و منصب میتواند برای جهانیان الگو شود و همانطور که حضرت آسیه (س) در میان همه کافران و در یک محیط آلوده، به خدا تمسک جست و الگوی مسلمانان شد، امروز هم یک دختر میتواند زینب وار زندگی کند و در جامعه تأثیر گذار باشد.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل بیان کرد: حجاب و عفاف پرچم عزت، نماد شخصیت، عامل نجات و الگویی برای جامعه است که باید حفظ شود.

وی با اشاره به نقش وقار در حفظ حریم زنان گفت: وقار در گفتار و راه رفتن خواهران باعث جلوگیری از طمع ورزی افرادی که ذهن مریض دارند خواهد شد و مقام دختر مافوق مقام‌هاست و طبق روایات موجود، هر خانه‌ای که دختر در آن وجود دارد محل رفت و آمد فرشتگان است.

انتهای پیام
captcha