کد خبر: 4061795
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵

تکیه بر مکتب امام(ره) موجب ایستادگی مقابل دشمنان می‌شود

امام‌جمعه‌خوی گفت: مکتب امام خمینی(ره)، سرمایه‌ای است که ملت ایران با در دست داشتن این سرمایه، توانسته است گذرگاه‌های دشواری را طی کند و در مقابل سنگین‌ترین توطئه‌ها ایستادگی کند.

حجت‌الاسلام حجت قاسم‌خانی، امام‌جمعه خویبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام حجت قاسم‌خانی، امام‌جمعه خوی 13 خرداد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اظهار کرد: یکی از مهمترین ساحت‌های تقوا، تقوای سیاسی است و تقوای روایت تاریخ آن‌چنان که بوده که خطر تحریف را در بردارد و بنا به فرموده مقام معظم رهبری از خطر تحریم بیشتر است.

وی ادامه داد: فیلم عنکبوت مقدس از جمله این تحریف‌ها است و سیاست راهبردی رسانه‌های شیطانی این روزها صرفا انتشار اخبار دروغ نیست بلکه تمرکز، تاکید و تکرار یک خبر تلخ و تعمیم آن از جز به کل بوده و پروژه اصلی این است که سعید حنایی قاتل سریالی که مدعی قتل زنان خیابانی است را خروجی هویت دینی مردم ایران معرفی کنند.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی بیان کرد: تا امروز امثال فرهادی تلاش کرده‌اند با تمرکز بر خطاها، ظلم حکومت را نتیجه بگیرند و البته هر بار هم از این مزدوری صله گرفته‌اند و با این قاعده از حکومت فراتر رفته و بر مردم ایران تاختند و از وطن‌فروشی دکان ساختند و این‌بار این تعمیم را به دامن هویت حقیقی مردم کشاندند و برای لکه‌دار کردن اعتقادات و ایمان مردم به اهل‌بیت، مدال گرفتند.

وی افزود: یک فیلم سخیف و بی‌ارزش که فاقد ارزش‌های یک اثر هنری است و در نگاه عمومی و تماشاگران از لحاظ هنری در پایین‌ترین رده قرار دارد، چون ضد ایرانی و ضد اسلامی است و در راستای تکمیل پازل سیاست تحریف قرار دارد با پشتوانه مالی شرکت‌های صهیونیستی با یارانه‌های پیش تولید به مبلغ 1,164,000 یورو ساخته می شود -البته این تنها یارانه بخش پیش تولید این فیلم بوده و حمایت‌های بعد از تولید ده‌ها برابر ارزیابی می‌شود - و به خاطر ترویج سیاست ایران هراسی و اسلام هراسی و قداست شکنی از مقدسات توسط طراحان و سیاست‌گذاران ماسونی جشنواره کن کاندیدای نخل طلایی می‌شود.

امام‌جمعه خوی تصریح کرد: خوشبختانه مردم ما بسیار هوشمند و فهمیده‌اند و به قول امام راحل که این روزها ایام رحلت او است از مردم صدر اسلام هم برترند و کسانی که نمی‌توانند حقد و کینه خود را از عظمت این انقلاب پنهان کنند بدانند این‌بار نیز راه به بیراهه برده‌اند و مردمی که دهه نودی‌هایشان، دل در گرو اسلام و امام زمان (عج) دارند، این خاک‌پاشی‌ها بر چهره خورشید را به هیچ می‌انگارند و راه خود را به سوی آینده روشن ظهور خواهند رفت.

وی گفت: این ایام مصادف با سالروز رحلت امام راحل و قیام خونین ۱۵ خرداد و بخش شیرین آن انتصاب سلاله پیامبر در عرصه مدیریت و رهبری جامعه اسلامی یعنی مقام معظم رهبری است و دشمنان این ملت مظلوم طبق اذعان خودشان فکر نمی‌کردند که پیرمردی با دست‌هایی لرزان از گوشه حجره‌ای در مدرسه علمیه بلند شود و گروه‌های مختلف مردم را تبدیل به آتشفشان خشم علیه مستکبران و ظالمان عالم کند.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی عنوان کرد: مکتب امام خمینی(ره)، سرمایه‌ای است که ملت ایران با در دست داشتن این سرمایه، توانسته است گذرگاه‌های دشواری را طی کند و در مقابل سنگین‌ترین توطئه‌ها ایستادگی کند و در طول این سال‌ها، علیه ملت ایران توطئه‌های مختلف نظامی، امنیتی، اقتصادی، تبلیغاتی، سیاسی بوده و ملت ایران به برکت مکتب امام، در مقابل این توطئه‌ها ایستادگی کرده است.

انتهای پیام
captcha