کد خبر: 4062678
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۰

پرورش فکر و اندیشه انسان تداوم مکتب انبیاء الهی است

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با بیان اینکه پرورش فکر و اندیشه انسان تداوم مکتب انبیاء الهی است، گفت: هر وقت نساب انسان های بالفعل و ساخته شده به حدی برسد که معادلات دنیا را عوض کند همان موقع زمان ظهور آن فرمانده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، امروز ۱۷ خردادماه در دیدار با مدیرکل و جمعی از کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی اظهار کرد: شما با پرورش فکر و اندیشه انسان کار خیلی بزرگی را انجام می دهید یعنی بزرگتر از این کاری نیست و این تداوم کار انبیاء الهی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه انسان در زاویه زیست شناسی با زوایه انسانیت خیلی متفاوت است، افزود: در زیست شناسی شما یک حیوان را تشریح می کنید اما در جهت انسانیت انسان این بحث جداگانه است.

وی با اشاره به اینکه حیوانات وقتی متولد می شوند هر تعریفی که دارند(مثلا گرگ یا میش) بالفعل است، افزود: اما انسان وقتی متولد می شود برخلاف حیوانات دیگر بالقوه است اما استعداد همه مراحل انسانیت را دارد.

عبادی ادامه داد: کار مکتب انبیاء الهی و ائمه اطهار(ع) و جانشینان آنان که عالمان ربانی و مراجع تقلید و رهبر حکیم انقلاب هستند تداوم راه انبیاء است و در نظام جمهوری اسلامی ایران کسانی که توفیق اجرای قانون را دارند در همان راستای اهداف انبیاء هستند که انسان به عنوان موجود بالقوه را بالفعل کنند یعنی انسانیتش را تکمیل کنند، اینجاست که کار شما خیلی بزرگ است.

امام جمعه بیرجند با بیان اینکه اساس کار انبیاء این است که انسان پرورش دهند و اساس پرورش انسان بر حب و محبت است، تصریح کرد: اساس دین حب است و بغض یک شیء عارضی است که اگر نباشد تمام دین حب است و انسان باید بر این تربیت شود.

وی بیان کرد: حاج‌قاسم سلیمانی در نامه ای به خانواده‌اش می‌گوید من تصور ندارم که لباس نظامی را برای کشتن انسان‌ها بر تن کنم بلکه من لباس نظامی را پوشیدم تا انسان کُش‌ها را از روی زمین بردارم.

عبادی با اشاره به اینکه ابوجهل هایی که مانع پرورش انسان می شوند یک جنگی ایجاد می شود اما این عارضی است چون پیامبر که برای جنگ نیامده برای دعوت به حق آمده اما عده ای مانع می شوند که مجبور می شود با آنان بجنگد، افزود: در این ۴۰ سال هم جمهوری اسلامی ایران به جنگ کسی نیامده و در هیچ کشوری دخالت ظالمانه نداشتیم اما دشمن از هیچ توطئه، جنگ، فتنه، دخالت نظامی و کودتایی بر علیه ما دریغ نکرده و به قول خودش همه گزینه ها را روی میز دارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه سرود سلام فرمانده نسبت به حضرت بقیه الله(عج) مشاهده می کنید که برای انسان ها جاذبه انسانی دارد و در ضد انسان‌ها چه عکس العملی دارد و دشمنان از شنیدن آن عصبانی هستند، ادامه داد: انسان وقتی خلق می شود تمامش بالقوه است و بالفعل آن همانی است که باید ساخت؛ همین آداب و فرهنگ، اخلاق، محبت و تربیت.

وی برنامه های کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان را ارزشمند دانست و افزود: هر وقت نساب انسان های بالفعل و ساخته شده به حدی برسد که معادلات دنیا را عوض کند همان موقع زمان ظهور آن فرمانده است.

عبادی بیان کرد: ملاحظه می کنید که سرود سلام فرمانده به صورت لحظه ای کشورها را درهم نوردید و کودکان و نوجوانان در سراسر دنیا آن را می خواندند و گریه می کردند و تنها راه نجات نوع انسان از دست غول های بیابانی خودپرست و مال پرست و تفکر لیبرالی غربی همین است.

طاهره حمیدی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌جنوبی نیز با گرامیداشت دهه کرامت اظهار کرد: به همین مناسبت برنامه های متعددی در سطح مراکز کانون ها در سطح استان در حال برگزاری است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی از اجرای بیش از ۲۳۰ برنامه خبر داد و گفت: آشنایی با شخصیت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)، کارگاه های شعرخوانی رضوی، خاطرات رضوی، زیارت مجازی، اعزام پیک امید کانون به روستاها و مناطق حاشیه شهرها، معرفی شخصیت امام راحل و رهبر انقلاب، بازخوانی وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی(ره) و برگزاری نشست های تخصصی سیره امام راحل از جمله این برنامه ها است.

وی ادامه داد: پس از دو سال از شیوع کرونا که برنامه های کانون پرورش فکری به صورت مجازی برگزار می شد امسال با حجم وسیعی از اعلام آمادگی علاقه مندان و کودکان و نوجوانان برای حضور در کارگاه های تابستانه کانون مواجه ایم و امسال پیش بینی می شود که حداقل بیش از ۱۵ هزار کودک و نوجوانان از کارگاه های تابستانی کانون استفاده کنند.

حمیدی با اشاره به اینکه برنامه های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای حساس ترین و اثرگذارترین قشر جامعه است، بیان کرد: کانون در کنار پایبندی به هدفش که پرورشی فرهنگ و هنر کودکان و نوجوانان است با تکیه بر ارزش های دینی و انقلابی در حال انجام فعالیت ها است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی افزود: در فعالیت های مراکز کانون بحث ایمان و توکل به خدا در سرلوحه کار است و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب و جهاد تبیین هم در برنامه های ما قرار دارد و کودکان و نوجوانان ما ثابت کردند برای خدمت به انقلاب و اسلام آماده اند و استقبال بسیار خوبی که از سرود سلام فرمانده در مراکز کانون انجام شد مؤید همین نکته است.

انتهای پیام
captcha