کد خبر: 4062690
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۴

دیدار کاروان «زیر سایه خورشید» با نماینده ولی‌فقیه در کردستان

دیدار کاروان «زیر سایه خورشید» با نماینده ولی‌فقیه در کردستان کاروان معنوی «زیر سایه خورشید» حامل پرچم متبرک بارگاه منور رضوی شامگاه گذشته، 17 خردادماه در بدو ورود به استان کردستان با نماینده ولی‌فقیه در استان دیدار کردند.

کاروان زیر سایه خورشید در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، همزمان با دهه کرامت و در آستانه فرارسیدن سالروز ولادت امام رضا(ع)، کاروان معنوی «زیر سایه خورشید» حامل پرچم متبرک بارگاه منور رضوی و هدایای متبرک این آستان با ترکیبی از خادمان و مبلغان شامگاه گذشته، 17 خردادماه با نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان دیدار کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این دیدار که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان انجام شد، ضمن خیر مقدم به مهمانان، اظهار کرد: در استان کردستان محبان و دوستداران اهل‌بیت(ع) زیاد هستند و این مبالغه نیست بلکه یک واقعیت است.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد جمعیت استان کردستان اهل‌سنت بوده اما ارادت آنان به معجزات اهل‌بیت(ع) فوق‌العاده و زبانزد است، افزود: بنده این محبت، عشق و علاقه کردستانی‌ها به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را از نزدیک مشاهده کرده‌ام.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه ۱۵ زیارتگاه از جمله زیارتگاه هاجره خاتون خواهر امام رضا(ع) در مرکز استان وجود داشته و مردم برای زیارت مرقد به آنجا می‌روند، بیان کرد: خوشبختانه مردمان شیعه و سنی در مناسبت‌های ملی - مذهبی در کنار یکدیگر با وحدت و یکدلی اجتماع کرده و ارادت خود را نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ابراز می‌کنند.

پورذهبی در بخش پایانی از سخنان خود به بررسى حدیث «سلسلة الذّهب» اشاره کرد و یادآور شد: همه ما نوکر اهل بیت(ع) هستیم و این را با افتخار بیان کرده و امیدواریم خداوند همواره این توفیق را از ما نگیرد.

انتهای پیام
captcha