کد خبر: 4064717
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸

مشاوره مذهبی در کمپ‌های ترک اعتیاد ارائه شود

مشاوره مذهبی در کمپ‌های ترک اعتیاد ارائه شود نماینده ولی فقیه در استان کردستان استقرار روحانی در کلانتری‌ها را طرحی خوب و کاری ارزشمند دانست و گفت: باید مشاوره مذهبی، مطالب قرآنی، دینی و اخلاقی در کمپ‌های ترک اعتیاد ارائه شود چراکه می‌تواند تأثیرگذاری خوبی روی افراد داشته باشد.

شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان امروز، 26 خردادماه در دیدار با فرمانده انتظامی و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و مدیرکل بهزیستی استان کردستان که به‌مناسبت هفته مبارزه با موادمخدر در دفتر نماینده ولی‌فقیه برگزار شد، اظهار کرد: امام صادق(ع) می‌فرماید: «امنيت، عدالت و آسايش سه چيزی است كه همه مردم به آن‌ها نياز دارند».

وی افزود: خوشبختانه پلیس و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در ایجاد امنیت، عدالت و آسایش خوش درخشیده و امید است که بهتر نیز بدرخشند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان بر ضرورت شناسایی نقاط آلوده و محل توزیع و فراوانی مواد مخدر تأکید و بیان کرد: گرچه آسیب‌هایی در این حوزه داریم اما نباید که خودزنی کنیم چراکه اقدامات خوبی در راستای پیشگیری از گسترش مصرف مواد مخدر در استان انجام شده است.

وی با تأکید بر اینکه باید متناسب با آسیب‌ها و وضعیت این حوزه، برنامه‌ریزی شود، افزود: انجام فعالیت‌های روحی و معنوی در اولویت برنامه‌های کمپ‌های ترک اعتیاد قرار گیرد چراکه براساس تجربیات انسان‌های مقید و متدین‌تر، غیرت در وجودشان بوده و در مسیر غلط قرار نمی‌گیرند.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی استقرار روحانی در کلانتری‌ها را طرحی خوب و کاری ارزشمند دانست و بیان کرد: باید مشاوره مذهبی، مطالب قرآنی، دینی و اخلاقی در کمپ‌های ترک اعتیاد ارائه شود چراکه می‌تواند تأثیرگذاری خوبی روی افراد داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه محل کمپ‌های ترک اعتیاد به نصب تابلو و مطالب قرآنی و گل آراسته شود، اظهار کرد: جمعی از روحانیون آمادگی حضور در این مراکز و ارائه مشاوره مذهبی به افراد را داشته و ما نیز آماده حمایت خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان یادآور شد: امیدوارم معتادان بهبودیافته با اراده قوی و توکل بر خدای متعال زندگی سالمی را در کنار خانواده‌هایشان و جامعه داشته باشند.

گفتنی است؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و مدیرکل بهزیستی استان کردستان نیز در این دیدار به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت این حوزه پرداختند.

انتهای پیام
captcha