کد خبر: 4071759
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۳۶

فوت یک بیمار کرونایی در آذربایجان غربی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کرونایی در استان جان خویش را از دست داد.

 بیمار کروناییمحمدامین ولی‌زاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در استان اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته ۸۲ بیمار کرونایی در استان شناسایی شده است که از این تعداد ۲۵ نفر در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

وی با بیان اینکه از بین بیماران کرونایی ۱۰ نفر با استفاده از دستگاه ونتیلاتور نفس می‌کشند، افزود: در این مدت همچنین یک بیمار کرونایی جان خویش را از دست داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: با احتساب فوتی‌های جدید شمار جان باختگان از این ویروس منحوس در آذربایجان غربی به هفت هزار و ۵۸۲ تن رسید.

وی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۱ واحد واکسن به گروه‌های هدف تزریق شده که با احتساب این آمار، تاکنون در این استان ۶ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۷۵۹ واحد واکسن تزریق شده است.

انتهای پیام
captcha