مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از آمادگی نیروهای این جمعیت در ارائه خدمات امدادی در ایام اربعین در داخل استان، مرزهای ورودی و داخل کشور عراق خبر داد. 
به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلالاحمر، رضا فلاح، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمان بیان کرد: نیروهای این جمعیت در ارائه خدمات امدادی در داخل استان، مرزهای ورودی و داخل کشور عراق آمادگی کامل دارند.
وی افزود: خدمات امدادی و درمانی جمعیت هلالاحمر استان کرمان به مدت ۲۵ روز از ۱۳ شهریورماه سال جاری در داخل استان، ورودی مرز و داخل کشور عراق انجام خواهد گرفت.
وی با اشاره به استقرار ۵ دستگاه خودروی سبک و سنگین در مرزهای خروجی و کشور عراق بیان کرد: ۱۱۵ نیروی عملیاتی و امدادی در ۱۸ پایگاه امدادونجات در محورهای مواصلاتی ورودی شرق استان حوادث را رصد میکنند.
انتهای پیام