کد خبر: 4074656
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴

مهلت ثبت‌نام در طرح اسوه فردا تمام می‌شود

مهلت ثبت نام و ارسال آثار در طرح اسوه تا فردا دهم مرداد است.

مهلت ثبت‌نام در طرح اسوه فردا تمام می‌شود

به گزارش ایکنا، حفظ قرآن کریم در کنار اهمیت ویژه‌ای که در سیره پیامبر اعظم و اهل بیت عصمت و طهارت دارد، در کلام رهبر معظم انقلاب نیز بار‌ها مورد تأکید قرار گرفته است.

تذکر مقام معظم رهبری نسبت به اهمیت حفظ قرآن و کمبود جدی حافظان قرآن در جامعه اسلامی ایران و تصریح ایشان بر ضرورت وجود حداقل ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور می‌تواند اهمیت توجه به این راهبرد مهم را گوشزد کند.

بر این اساس عضوگیری طرح آموزشی ـ تربیتی قاریان ممتاز نوجوان قرآن‌کریم «اُسوه» با دغدغه تربیت قاریان متخلق به اخلاق قرآنی، باسواد و ممتاز در فن تلاوت، به همت «شورای عالی قرآن» و جامعه فرهنگی- قرآنی عصر پس از بررسی‌های کارشناسی آغاز شده است.

زمان ثبت نام و ارسال آثار در این طرح تا فردا دهم مردادماه امسال است و این زمان به دلیل فاصله کم زمانی تا آغاز هفدهمین دوره طرح آموزشی-تربیتی اُسوه که به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد، تمدید نمی‌شود.

تمامی قاریان و حافظان کل پسر ۹ تا ۱۲ سال از سراسر کشور، مشروط به این که در تلاوت و حفظ کل قرآن به درجه قابل قبولی از تسلط رسیده باشند می‌توانند در عضوگیری جدید طرح اُسوه شرکت کنند و در صورت قبولی در آزمون تلاوت و آزمون مصاحبه، به عضویت آزمایشی این طرح نخبگانی درآیند.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت طرح اُسوه به نشانی https://www.osveh.valasr.net نسبت به مطالعه شرایط و ثبت‌نام اقدام کنند.

از مهم‌ترین اهداف طرح اُسوه که در یک برنامه هشت‌‎ساله دنبال می‌شود، تربیت قاریان، حافظان و مبلغان قرآنی در تراز انقلاب اسلامی است که از حیث فنی و شخصیتی سرآمد بوده و در عرصه ملّی و بین‌المللی جریان‌ساز باشند.

ارسالی// فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در طرح اسوه

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
زهرا یارالهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
0
1
ای کاش برای دختران هم داشتن!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
0
1
عالی
حسنا توکلی گارماسه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
1
0
چرا این طرح برای دختران نیست
captcha