به گزارش ایکنا از خراسانجنوبی، جواد قناعت، استاندار خراسانجنوبی امروز ۴ شهریورماه در جمع خبرنگاران در خصوص میز ارتباطات مردمی با حضور وزیر آموزش و پرورش، گفت: یکی از اقدامات محوری و اساسی دولت سیزدهم مردمی بودن آن است.
وی اظهار کرد: دیدار چهره به چهره رییس جمهور و وزرا با مردم از جمله مهمترین اقدامات دولت سیزدهم بوده است.
قناعت افزود: امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی بازدیدها و افتتاحیههایی خواهیم داشت و برپایی میز خدمت در نماز جمعه برای دیدار بی واسطه مردم با نماینده دولت از دیگر برنامهها بود.
استاندار خراسانجنوبی یادآور شد: در این دیدار مشکلاتی از جمله تبدیل وضعیت و معوقات از سوی معلمان استان مطرح شد که وزیر آموزش و پرورش با حوصله به این مسائل رسیدگی کردند.
امروز؛ میز خدمت پاسخگویی استاندار خراسان جنوبی و وزیر آموزش و پرورش به سؤالات مردم در حاشیه نمازجمعه بیرجند برگزار شد.
گفتگوی بی واسطه فرهنگیان با وزیر آموزش و پرورش و استاندار خراسان جنوبی از نکات مهم این دیدار است که مورد استقبال مردم واقع شده است.
تأکید استاندار بر بازگذاشتن درب اتاق مدیران به روی همه مراجعه کنندگان و اینکه وزیر برای همه افرادی که متقاضی دیدار باشند وقت میگذارد، از دیگر نکات مورد توجه در این میز خدمت است.