مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به آمادگی جمعیت هلالاحمر استان در خدمترسانی به زائرین اربعین در داخل استان گفت: بیش از ۶۰ نیروی امدادی، درمانی، حراست و داوطلب این جمعیت به پستهای مرزی، مسیر راهپیمایی اربعین و عتبات عالیات اعزام شدند. 
به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان، رضا فلاح، مدیر عامل جمعیت هلالاحمر استان با اشاره به اینکه هلالاحمر با تمام ظرفیت آماده خدمترسانی به زائرین اربعین است، گفت: بیش از ۶۰ نیروی امدادی، درمانی، حراست و داوطلب این جمعیت به پستهای مرزی، مسیر راهپیمایی اربعین و عتبات عالیات اعزام شدند.
وی با بیان اینکه ۶ دستگاه آمبولانس و تریلر جهت امدادرسانی، انتقال دارو و تجهیزات پزشکی به کشور عراق از سوی جمعیت هلالاحمر استان کرمان اعزام شده است، گفت: دوره آموزشی امداد و کمکهای ویژه رابطین بهداشتی موکبها در جمعیت هلالاحمر مرکز استان و همچنین دوره بازآموزی پیش بیمارستانی برای نیروهای امدادی جمعیت هلالاحمر قبل از اعزام به کشور عراق برگزار شد.
فلاح با اشاره به استقرار تیمهای امداد و نجات هلالاحمر در موکبهای ورودی استان در شهرهای بم، سیرجان و ماهان تصریح کرد: ۴۰ دستگاه چادر امدادی، یک هزار تخته پتو و موکت و راهاندازی ۲۰ چشمه سرویس بهداشتی برای اسکان و پذیرایی از زائرین کشورهای پاکستان و افغانستان در موکب خادمان الحسین(ع) در پلیس راه ماهان توسط جمعیت هلالاحمر استان کرمان تامین شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان افزود: ۱۸ پایگاه امداد و نجات جادهای در مسیر زائرین از ورودی شرق استان تا مسیر خروجی زائرین از استان در آمادهباش هستند.
انتهای پیام