کد خبر: 4083707
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶

ثبت‌نام ۳۴ هزار گلستانی برای سفر اربعین در سامانه سماح

مدیر حج و زیارت گلستان از ثبت‌نام ۳۴ هزار گلستانی تاکنون برای سفر اربعین حسینی به عتبات عالیات خبر داد.

ثبت‌نام ۳۴ هزار گلستانی برای سفر اربعین در سامانه سماح

زائرین اربعین حسینیعلی میرقاسم پور، مدیر‌کل حج و زیارت گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از‌ گلستان گفت: با توجه به دو سال وقفه در پیاده‌روی اربعین امسال شور و استقبال مردم استان برای شرکت در این اجتماع عظیم حسینی به مراتب بیشتر شده است.

مدیر‌کل حج و زیارت ‌گلستان با بیان‌ اینکه تاکنون 34 هزار گلستانی برای سفر به عتبات در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: از این تعداد 24 هزار نفر ثبت‌نام قطعی کردند که طبق تمهیدات اندیشیده شده از سوی سازمان حج و زیارت سامانه سماح همچنان برای ثبت نام زائرین باز است.

میرقاسم پور با بیان‌ اینکه بیشترین خروج زائرین از مرز در روزهای پنج‌شنبه و جمعه خواهد بود، افزود: افراد باید برای شرکت در پیاده‌روی اربعین در سامانه سماح ثبت‌نام کرده و تزریق دو دز واکسن و حق بیمه را پرداخت کنند.

مدیر‌ کل حج و زیارت ‌گلستان با اشاره به ‌اینکه 19 موکب گلستانی در مرزهای ایران و در شهرهای نجف و منتهی به کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند، گفت: برای سهولت در تردد از زائرین درخواست می‌شود که فقط مرز مهران را برای خروج از مرز انتخاب نکنند و به مرز خسروی و دیگر مرزهای منتهی به عراق مراجعه کنند.

 

 

انتهای پیام
captcha