کد خبر: 4083974
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱

بازگشایی مرزتمرچین نشان‌دهنده اوج امنیت در کشور است

فرماندار تکاب گفت: اینکه مرز تمرچین به روی زائران اربعین حسینی بازگشایی شده است، نشان‌دهنده اوج امنیت در این خطه است، که باید برای تقویت و بهبود بخشیدن به آن بیش از پیش تلاش شود.

بازگشایی مرزتمرچین نشان‌دهنده اوج امنیت در کشور استبه گزارش خبرگزاری ایکنا از آذربایجان غربی، اسماعیل حیدری‌آزاد فرماندار تکاب در ستاد هماهنگی پیاده‌روی اربعین که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان ترتیب یافت، اظهار کرد: اقشار مختلف مردم برای ارائه خدمات به زائران در حال آماده شدن هستند و زیرساخت‌های موردنیاز را فراهم می‌کنند.

وی با بیان اینکه تردد زائران اربعین از مرز تمرچین بدون‌تردید روح تازه‌ای به فرهنگ استان تزریق می‌کند، اضافه کرد: باتوجه به بازگشایی مرز تمرچین پیرانشهر برای تردد زائران کربلا معلّی، دستگاه‌ها و ادارات این شهرستان برای ارائه خدمات به زائران پیاده‌روی اربعین حسینی آماده می‌شوند.

وی با بیان اینکه هیچ زائری برای تردد مشکل پیدا نمی‌کند، گفت: اداره راهداری، حمل و نقل جاده‌ای این شهرستان برای جابه‌جایی زائران آمادگی لازم را دارد و خودروهای موردنیاز تهیه شده است.

 فرماندار تکاب خاطرنشان کرد: علاوه بر آمادگی کامل ناوگان اتوبوسرانی شهرستان برای جابجایی زائران به سمت مرز تمرچین، مدارس، امکانات و فضاهای اقامتی آموزش و پرورش برای اسکان زائران آماده و مجهز می‌شود.

فرماندار تکاب با تاکید بر اینکه امکانات خودرویی، تجهیزاتی و ظرفیت نیروهای انسانی ادارات شهرستان در اختیار ستاد اربعین قرار گرفته است، اظهارکرد: برای برپایی موکب‌ها و تغذیه زائران کمبودی نخواهیم داشت و تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده خواهد شد و جلسات هماهنگی ستاد اربعین برای خدمات‌رسانی بهتر به‌طورمنظم تشکیل می‌شود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، گفت: تردد زائران کربلا از مرز تمرچین پیرانشهر بیانگر اقتدار ایران اسلامی در تامین امنیت منطقه است، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق امنیت زائران را از تمرچین تا کربلا تضمین می‌کنند.

فرماندار تکاب یادآورشد: بازگشایی مرز تمرچین برای اولین بار در پیاده‌روی اربعین حسینی، اقتدار کشورمان در برقراری امنیت زائران را اثبات می‌کند و این مرز اکنون به مرز صلح و دوستی با عراق تبدیل شده است.

حیدری‌آزاد با اشاره به فرارسیدن ایام عزاداری دهه آخر ماه صفر بر لزوم برگزاری باشکوه آیین‌های این دهه در تکاب تاکید کرد و افزود: ادارات از جمله شهرداری و تبلیغات اسلامی نسبت به فضاسازی متناسب با ایام حزن و اندوه اهل‌بیت (ع) اقدام کنند

علیرضا سرتیپی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تکاب در این جلسه، گفت: راهپیمایی باشکوه جاماندگان اربعین به یاد پیاده‌روی زائران کربلا در تکاب برگزار خواهد شد، ادارات و خیّران در برپایی موکب‌ها و برگزاری مراسم‌های مشارکت کنند.

وی افزود: آیین معنوی زیارت اربعین در  مزار مطهر شهدای گمنام برگزار خواهد شد و در دهه آخر ماه صفر مراسم عزاداری به مدت ۱۰ شب با حضور عاشقان اهل بیت (ع) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha