کد خبر: 4085934
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰

سوگواره عکس «راویان عشق» بیجار تا پایان شهریورماه تمدید شد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: با توجه به درخواست عکاسان و ضرورت انعکاس آئین‌های سوگواری و پیاده‌روی اربعین حسینی(ع)، مهلت ارسال آثار به این سوگواره عکس استانی تا 31 شهریورماه تمدید شد.

سوگواره عکس «راویان عشق» بیجار تا پایان شهریورماه تمدید شد

سوگواره راویان عشق

علی‌اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، از برگزاری سوگواره استانی عکس «راویان عشق» در شهرستان بیجار خبر داد و اظهار کرد: در این سوگواره عکاسان آماتور و حرفه‌ای می‌توانند شرکت کنند.

وی با اشاره به فرصت ارسال آثار تا 25 شهریورماه امسال به دبیرخانه این سوگواره افزود: فرصت شرکت در سوگواره استانی عکس «راویان عشق» تا 31 شهریورماه بنا به درخواست عکاسان و ضرورت انعکاس آئین‌های سوگواری و پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) تمدید شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان به برگزاری این سوگواره در دو بخش حرفه‌ای و موبایلی افزود: عکاسان می‌توانند عکس‌های خود را با موضوع اربعین حسینی به دبیرخانه سوگواره ارسال کنند.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه این سوگواره در هفتم مهرماه بیان کرد: نمایشگاه آثار ارسالی سوگواره استانی عکس «راویان عشق» نیز در شهرستان بیجار برپا خواهد شد.

دریایی افزود: سوگواره استانی عکس «راویان عشق» به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بیجار و مؤسسه فرهنگی ژیوان فیلم برگزار می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان به شرکت در این سوگواره برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار به شماره ۰۹۱۹۵۸۱۷۳۸۵ می‌توانند در خبررسان واتساب پیام ارسال کنند.

انتهای پیام
captcha