کد خبر: 4086673
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۴

برگزاری ۷۰۰۰ برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در آذربایجان غربی

معاون هماهنگ‌کننده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: امسال به مناسبت هفته دفاع مقدس، 75 برنامه با بیش از هفت هزار عنوان در همه رده‌های سپاه و بسیج برای اقشار مختلف مردم تدارک دیده‌ شده است.

سرهنگ پاسدار مرتضی کاظمی، معاون هماهنگ کننده سپاه شهدای آذربایجان‌غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، سرهنگ پاسدار مرتضی کاظمی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی 28 شهریور در نشست خبری اعلام برنامه‌های هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: هشت سال دفاع مقدس برگرفته از قیام عاشورا و حافظ و پاسبان انقلاب اسلامی بوده که فرهنگ ایثار و شهادت طلبی دفاع مقدس نتیجه قیام امام حسین(ع) است و باید به نسل‌های جوان و آینده تبیین شود تا به عنوان برگ زرینی در دفتر تاریخ کشور اسلامی همیشه جاودان و درخشان بماند.

وی افزود: امسال به مناسبت هفته دفاع مقدس، 75 برنامه با بیش از هفت هزار عنوان در همه رده‌های سپاه و بسیج برای اقشار مختلف مردم تدارک دیده‌ شده که امیدواریم با استقبال مردمی همراه باشد تا بتوانیم حق مطلب این ایام را به‌جا آوریم.

سرهنگ کاظمی بیان کرد: با توجه به ایستادگی و مقاومت انقلاب اسلامی در برابر دشمنی‌ها و هجمه‌های جبهه باطل، شعار امسال هفته دفاع مقدس «ما مقاوم هستیم» عنوان شده است و امیدواریم با مقاومت بیش از پیش نقشه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

وی ادامه داد: تجلیل از 40 هزار پیشکسوت دفاع مقدس، برگزاری رژه خودرویی و مشترک نیروهای مسلح، غبارروبی مزار شهدا، تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، پیاده‌‎روی خانوادگی، شرکت در نماز جمعه و تجلیل از مدافعان سلامت به عنوان برنامه‌های شاخص کمیته بسیج برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس برنامه‌ریزی شده است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی تصریح کرد: تکریم خانواده شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی نیروهای مسلح، تببین نقش دفاع مقدس در حفاظت از انقلاب اسلامی از سایر برنامه‌های هفته دفاع مقدس محسوب می‌شود.

انتهای پیام
captcha