کد خبر: 4094646
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰

ارائه ۵۹ خدمت توابخشی در بیمه سلامت گلستان

ارائه ۵۹ خدمت توابخشی در بیمه سلامت گلستان مدیرکل بیمه سلامت گلستان با بیان اینکه یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر از مردم استان گلستان زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند، بیان کرد: ۵۹ خدمت در حوزه توانبخشی زیر پوشش بیمه سلامت گلستان قرار گرفته است.

حسینی مدیر کل ییمه سلامت گلستانبه گزارش ایکنا از گلستان، سیدمحمد حسینی، مدیرکل بیمه سلامت گلستان در همایش هفته بیمه سلامت که امروز، 4 آبان در اداره‌کل بیمه سلامت گلستان برگزار شد، اظهار کرد: بیمه سلامت در رضایتمندی مردم در روند درمان بیماری تأثیر بسزایی دارد و با توجه به شیوع برخی مشکلات و بیماری‌ها از جمله سرطان در گلستان نیاز است به این استان توجه خاصی شود.

مدیرکل بیمه سلامت گلستان با بیان اینکه یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر از مردم استان گلستان زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند، افزود: در استان یک‌هزار مؤسسه طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند که افراد بیمه شده می‌توانند از آنها خدمات دریافت کنند.

حسینی تصریح کرد: از ابتدای امسال حدود 170 هزار نفر زیر پوشش رایگان بیمه سلامت قرار گرفته‌اند که بیش از 56 هزار نفر از مردم استان در مناطق حاشیه‌نشین و کمتر برخوردار زیر پوشش رایگان بیمه سلامت قرار داده شده است.

مدیرکل بیمه سلامت گلستان با بیان‌ اینکه با کمک استانداری و مراکز شناسایی سه دهک پایین جامعه که بیمه درمانی نداشتند شناسایی شده‌اند، افزود: ساکنان کم برخوردار و فاقد پوشش بیمه‌ای گلستان پس از قرار گرفتن تحت پوشش بیمه سلامت، به پزشک خانواده معرفی شده و از طریق نظام ارجاع همه خدمات دارویی، پاراکلینیک و بستری را در سطح تخصصی دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت گلستان تصریح کرد: 85 درصد از بیمه شدگان این سازمان در گلستان از خدمات درمانی رایگان استفاده می‌کنند که در اغلب استان‌ها 50 درصد است که این موضوع نشان می‌دهد که گلستان از نظر اقتصادی توانمند نیست و بسیاری از توانایی پرداخت حق بیمه را ندارند.

حسینی به اجرای طرح ۲۰۲۰ طرح شهید مدافع سلامت، دکتر عباسی در استان اشاره کرد و گفت: در این طرح با کمک مراکز تسهیل‌گری و نهادهایی مانند کمیته امداد و بهزیستی 40 منطقه کم برخودار که تحت پوشش بیمه درمانی نبودند شناسایی شدند.  

مدیرکل بیمه سلامت گلستان درباره افزایش ۵۹ خدمت حوزه توانبخشی زیر پوشش بیمه سلامت گفت: در این موضوعات ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی را متعهد شده‌ایم و تلاش کرده‌ایم با این اقدام باری از دوش مردم برداشته شود.

گفتنی است،این جلسه که با حضور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان، رئیس سازمان نظام پزشکی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و معاون درمان تأمین اجتماعی گلستان برگزار شد هر یک به تبادل و گفت‌وگو درباره مسائل بیمه سلامت و ارائه راهکارهای لازم پرداختند.   

انتهای پیام
captcha