کد خبر: 4099413
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴

فعالیت ۴۲۰ مرکز فعال قرآنی در کردستان

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان از فعالیت ۴۲۰ مرکز ازجمله مؤسسات و خانه‌های قرآن و عترت(ع) در سطح شهر و روستاها در این استان خبر داد.

فعالیت ۴۲۰ مرکز فعال قرآنی در کردستان

کلاس‌های حفظ قرآن در سقز

بهرام مرادی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان درگفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: با توجه به اهمیت حفظ قرآن کریم در سال‌های اخیر و تأکیدات مقام معظم رهبری بر عمومی‌سازی حفظ قرآن و نیز با عنایت به محوریت تربیت ده میلیون حافظ قرآن در اهداف آموزش عمومی قرآن (مصوب شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور) و نیز جدایی آموزش عمومی قرآن از آموزش‌های تخصصی در این سند، ضرورت توجه بیش‌تر و عمیق‌تر به حفظ قرآن کریم دیده می‌شود.

وی حفظ قرآن کریم در مؤسسات و خانه‌های قرآن را یکی از اولویت‌های مهم این مراکز دانست و افزود: مدیران این مراکز به ویژه در شهرستان سقز با برگزاری کلاس‌های قرآن کریم، شور و اشتیاق مخاطبان قرآنی را به شرکت در این کلاس‌ها افزایش داده‌اند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: نوجوانان سقزی به حفظ قرآن کریم در مؤسسات و خانه‌های قرآن و عترت وابسته به اداره تبلیغات اسلامی سقز شور و اشتیاق خاصی دارند.

وی در پایان یادآور شد: استان کردستان با داشتن ۴۲۰ مرکز از جمله مؤسسات و خانه‌های قرآن و عترت(ع) در سطح شهر و روستاهای استان، زمینه‌ساز گسترش و ترویج فعالیت‌های قرآنی بین کودکان، نوجوانان و جوانان شده‌اند.

انتهای پیام
captcha