کد خبر: 4099750
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸

اشتغالزایی کمیته امداد برای بیش از 1000 نیازمند البرزی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز از اشتغال یک هزار و ۵۵۲ نیازمند طی ماه‌های اخیر از طریق مراکز کاریابی در این استان خبر داد.

کمیته امداد البرز

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز، کیومرث عدل‌بخش، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد البرز از اشتغال یک هزار و ۵۵۲ نیازمند طی ماه‌های اخیر از طریق مراکز کاریابی در این استان خبر داد و گفت: این افراد شامل زنان سرپرست خانوار و فرزندان مددجویان مورد حمایت کمیته امداد و سایر نیازمندان البرزی هستند.

وی با اشاره به اختصاص بسته‌های حمایتی برای مددجویان و زنان سرپرست خانوار افزود: این بسته‌ها شامل پرداخت حق بیمه به کارفرمایان و تسهیلات قرض‌الحسنه است که با هدف ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت حمایت در نظر گرفته می‌شود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز با بیان اینکه کاریابی با هدف تشویق جوانان برای ورود به بازارکار و تأمین معاش خانواده‌ها و دوری از آسیب‌های ‌اجتماعی مختلف صورت می‌گیرد، افزود: مددجویان فارغ‌التحصیل بیکار نیز می‌توانند از خدمات کاریابی بهره‌مند شوند.

عدل‌بخش تصریح کرد: این خدمات به افرادی که تحت پوشش نیستند نیز ارائه می‌شود، اما این افراد باید علاوه بر داشتن مدرک مهارت‌آموزی فنی و حرفه‌ای در پنج دهک درآمدی پایین قرار داشته باشند.

انتهای پیام
captcha