کد خبر: 4102539
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰

بیش از ۳۰۰ نفر از ایتام کرمانی فاقد حامی هستند

بیش از ۳۰۰ نفر از ایتام کرمانی فاقد حامی هستند مدیر کل کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه ۳۷۰ نفر از ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت این نهاد فاقد حامی هستند از مردم خیر و نیکوکاران خواست با کمک‌های مادی و معنوی خود زمینه رشد این ایتام و فرزندان محسنین را فراهم کنند.

ناصر عسکری نژاد مدیر کل کمیته امداد کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، ناصر عسکری‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه ۴ هزار و ۷۵۰ نفر از بسیجیان نیکوکار استان کرمان حمایت ۴ هزار و ۴۳۳ یتیم و فرزند محسنین تحت حمایت این نهاد را بر عهده دارند، گفت: این بسیجیان نیکوکار ماهیانه با کمک‌های نقدی و غیر نقدی از ایتام و فرزندان محسنین تحت تکفل خود حمایت می‌کنند.

وی افزود: در حال حاضر ۲۲ هزار و ۴۴۸ یتیم و فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان قرار دارند که توسط ۶۴ هزار و ۸۰۸ حامی خیر حمایت می‌شوند.

عسکری‌نژاد در ادامه با اشاره به اینکه ۳۷۰ نفر از ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت این نهاد فاقد حامی هستند از مردم خیر و نیکوکاران خواست با مراجعه به سایت ekram.emdad.ir و یا مراجعه به دفاتر کمیته امداد در سراسر استان و مشارکت در طرح هر کارمند یک حامی، حمایت از این ایتام و فرزندان محسنین را عهده‌دار شود و با کمک‌های مادی و معنوی خود زمینه رشد این ایتام و فرزندان محسنین را فراهم کنند.

وی طرح اکرام ایتام را یکی از طرح‌های موفق این نهاد دانست و افزود: تقویت حس همدلی و همکاری در جامعه اسلامی، ترویج سنت حسنه احسان به ایتام و نیازمندان، ایجاد زمینه مشارکت خیران و نیکوکاران در امور خیر، حفظ عزت‌نفس و کرامت انسانی ایتام و خانواده‌های آن‌ها ازجمله اهداف اجرای طرح اکرام ایتام است.

انتهای پیام
captcha