کد خبر: 4108405
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۲

امتیازات دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای شرکت‌کنندگان جشنواره قرآن و عترت

مسئول دبیرخانه مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم پزشکی لرستان از اختصاص امتیازات ویژه معاونت فرهنگی و دانشجویی به دانشجویان، استادان و کارکنان شرکت‌کننده در جشنواره بیست و هفتم قرآن و عترت خبر داد.

حمدجواد قیاسی، کارشناس قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم پزشکی لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، محمدجواد قیاسی، کارشناس قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم پزشکی لرستان دوشنبه، ۲۸ آذر در یک گفت‌وگوی خبری، از اختصاص یک امتیاز فرهنگی به تمامی استادان شرکت‌کننده در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت خبر داد.

وی افزود: با تصویب اعضای شورای مشورتی قرآن و عترت(ع) دانشگاه، به هریک از استادانی که در این جشنواره شرکت کنند و حائز حداقل ۵۰ درصد امتیاز آزمون در بخش‌های آوایی و معارفی شوند و یا در ۴ بخش فناوری، پژوهشی، هنری و ادبی به دبیرخانه مرحله سراسری ارسال اثر داشته باشند، از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی، یک امتیاز فرهنگی تعلق خواهد گرفت.

قیاسی ادامه داد: برای دانشجویان شرکت‌کننده، یک اردوی تفریحی ـ سیاحتی از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی در نظر گرفته شده است که پیش‌بینی می‌شود در فصل بهار عملیاتی شود.

وی گفت: با ابلاغ مرکز قرآن و عترت(ع) وزارت، از طرف مدیرکل منابع انسانی وزارت، برای هریک از کارکنانی که در جشنواره قرآن و عترت(ع) بیست و هفتم شرکت نموده و حائز حداقل ۶۰ درصد امتیاز آزمون یکی از رشته‌های بخش معارفی شوند، امتیاز آموزش ضمن خدمت در نظر گرفته خواهد شد.

لازم به ذکر است، مهلت ثبت‌نام در بخش‌های آوایی و معارفی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت، تا پایان آذرماه جاری تمدید شده است و مهلت ثبت‌نام در ۴ بخش فناوری و تولیدات رسانه‌ای، پژوهشی، ادبی و هنری، بدون تمدید تا ۱۵ دی‌ماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha